Skip to main content

Jade Omerkoylu
Jade Omerkoylu naar Europacups 2023

Judo
Jade Omerkoylu heeft in totaal
€ 4360 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 752
  Jade Omerkoylu
  Lienden
  Gelderland
  Europacup Malaga 3e onder 21 jaar 2022, Europacup Nanterre en Coimbra 5e onder 21 jaar 2022, Nederlands Kampioen teams onder de 18 jaar 2021, Nederlands Kampioenschappen zilver onder de 21 jaar 2022
  https://www.judoinside.nl/judoka/118608/Jade_Omerkoylu/judo-career

Campagne statistieken

€ 525
21.00%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 525
Dag (en) verstreken
480
Dag(en) te gaan
-384
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jade Omerkoylu | Mijn naam is Jade Ömerköylü en ik ben 18 jaar. Mijn leven staat in het teken van judo. En dus ook het leven van de mensen....

Mijn naam is Jade Ömerköylü en ik ben 18 jaar. Mijn leven staat in het teken van judo. En dus ook het leven van de mensen om mij heen :-). Want mijn sportprogramma is strak. Ik train 10x in vijf dagen van de week en heb de weekenden toernooien of andere trainingen. Mijn school is aangepast aan mijn topsportleven. Ik zit in m'n laatste jaar Young Talent Academy MBO4 en mijn examen ga ik dit jaar halen. Alleen nog m'n stage afronden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Hierna zou ik het HBO willen gaan doen. Maar ben nog zoekende hoe ik dit ga combineren.

Tijd om een bijbaantje te hebben is er niet. Ik probeer in de spaarzame uurtjes wat te poetsen bij m'n oom en geef een uurtje judoles aan de allerkleinsten.

Dit jaar ben ik weer geselecteerd voor Europacups junioren. En staan de volgende buitenlandse reizen gepland: Lignano, Poznan, Praag, Birmingham en misschien Graz.
De kosten voor deze Europacups komen voor mijn rekening. Mijn moeder steunt me hierin, maar ze vindt dat ik mijn eigen (judo)broek moet ophouden.
Ik zou enorm geholpen zijn met financiële ondersteuning door een sponsor of acties zoals deze. Zodat ik in Europa de mat op kan zonder me zorgen te maken of ik het kan betalen.

Wil je op de hoogte blijven van m'n wedstrijden? Vaak zijn er live uitzendingen op de website ijf.org  

Dank u wel voor uw bijdrage!

 

Bedankt voor de support!
Jade Omerkoylu

Jade Omerkoylu naar Europacups 2023

3

Donateur(s)

€ 525

Gedoneerd

480

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Mijn naam is Jade Ömerköylü en ik ben 18 jaar. Mijn leven staat in het teken van judo. En dus ook het leven van de mensen om mij heen :-). Want mij ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
WvWConsultancy € 475    
Arnaud de Wilde € 25   Super om te zien hoe jij met passie en doorzettingsvermogen als Judoka de top wil bereiken. Als oud Judoka vind ik dat fantastisch.  
Anonieme donateur € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!