Skip to main content

Jip de Greef
Jip de Greef op weg naar EK Jeruzalem

Atletiek
Jip de Greef heeft in totaal
€ 47 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1152
  Jip de Greef
  Amersfoort
  Utrecht
  🥇NK outdoor meerkamp U20 2023, 🥇 NK outdoor meerkamp U18 2021, 🥈 NK indoor meerkamp U20 2023, Limiet europese kampioenschappen U20 in Jeruzalem

Campagne statistieken

€ 47
1.57%
Donateur(s)
5
Gedoneerd
€ 47
Dag (en) verstreken
147
Dag(en) te gaan
-28
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jip de Greef | Ik ben Jip de Greef, 19 jaar oud. Mijn doel dit jaar is om mij te kwalificeren voor het EK onder 20 op de meerkamp. ....

Ik ben Jip de Greef, 19 jaar oud. Mijn doel dit jaar is om mij te kwalificeren voor het EK onder 20 op de meerkamp. Ik ben daar al volop voor in voorbereiding. Het is absoluut haalbaar maar het vraagt wel de nodige medische begeleiding. Ik kamp al een tijd met blessures en daar wil ik nu eens en voor altijd vanaf. Het is een intensief traject, ook financieel. Daarom mijn oproep op dit forum om steun.
 
 
WIE BEN IK?
Ik doe sinds mijn 11e aan atletiek, en vanaf mijn 14e richt ik mij op meerkamp. Al sinds ik jong was, ben ik super competitief. En ik ben bereid hard te trainen voor mijn doelen (nu 8 á 9 keer per week). Met resultaat: ik ben Nederlands kampioen meerkamp geweest en dit jaar indoor ook 2e. Daarnaast heb ik medailles gewonnen met diverse losse onderdelen (waaronder polsstokhoogspringen en discus). Ik heb dat bereikt ondanks  doorlopende blessures. Eerst kwam dat door de groei, en de afgelopen 2 jaar door shin splint. Het heeft me echt ook kansen gekost. Zo ben ik uitgenodigd geweest voor de Nationaal Talent trainingen, maar kon ik door blessures in die periode net heel weinig. Ik heb daar de afgelopen jaren veel medische hulp bij gezocht. Dit jaar ben ik een intensief traject aangegaan bij het sport medisch centrum van Papendal.
 
DE SUPPORT DIE IK NODIG HEB
Na meerdere jaren intensieve medische behandelingen begint "het potje" op te raken en kan ik financiële hulp goed gebruiken. Voor de behandelingen zelf maar ook het op en neer reizen. Het gaat om onder meer:
 
 • shock wave therapie
 • veel fysiotherapie
 • steunzolen, en
 • zwemmen.
 
Ook trainingsstages zijn een grote kostenpost voor mij. Daarom is elke donatie welkom!

MIJN UITEINDELIJKE DOELEN
 
Zoals gezegd is mijn onmiddellijke doel om te kwalificeren voor het EK meerkamp U20 in Jeruzalem. Wanneer dat achter de rug is, ga ik met een sportbeurs naar Amerika om te sporten en te studeren aan de University van Central Arkansas. Sport en studie vallen daar beter te combineren en bovendien wil ik me optrekken aan het hoge niveau van sport daar. Mijn uiteindelijke doel is om de internationale top te bereiken.

 Als ik iets terug kan doen zoals: updates of andere dingen vind ik dat super. Stuur me een bericht en dan regelen we wat!
 
Hieronder een aantal filmpjes en foto's.
 
 
 

 

Bedankt voor de support!
Jip de Greef

Jip de Greef op weg naar EK Jeruzalem

5

Donateur(s)

€ 47

Gedoneerd

147

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Ik ben Jip de Greef, 19 jaar oud. Mijn doel dit jaar is om mij te kwalificeren voor het EK onder 20 op de meerkamp. Ik ben daar al volop voo ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Abel de beste € 5   hier is je rocket league geld mf 
ETS € 25   Klein kadootje van je shirtsponsor  
Finn € 5   Jij komt er wel Jippa! 
Djalil € 5   Succes pik 
Teunette € 5   Heel veel succes, ik hoop dat je je doel bereikt  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!