Skip to main content

Lina Uljee
Jumping to the Junior Worlds 2023

Gymnastiek - Trampoline
Lina Uljee heeft in totaal
€ 2255 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 616
  Lina Uljee
  Alkmaar
  Noord-Holland
  3e plaats_NK 2022, Individueel Eredivisie Junioren, 2e plaats_EK 2022, Rimini Junioren Synchroon Springen, 4e plaats_WAGC (Jeugd WK) 2021, Baku Synchroon Springen, 39e plaats_WAGC (Jeugd WK) 2021, Baku Individueel, 4e plaats_WAGC (Jeugd WK) 2019, Tokyo Synchroon Springen

Campagne statistieken

€ 510
20.40%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 510
Dag (en) verstreken
501
Dag(en) te gaan
-257
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lina Uljee | Al op jonge leeftijd ben ik begonnen turnen. Na 1,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar het trampolinespringen. Na eerst een pa....

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen turnen. Na 1,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar het trampolinespringen. Na eerst een paar jaar in de wedstrijdgroep (1e en 2e divisie) gesprongen te hebben heb ik 3 jaar geleden de overstap gemaakt naar de Eredivisie. Doordat ik op de Topsport school het Willem Blaeu in Alkmaar zit is het voor mij mogelijk om school en training goed met elkaar te combineren.
Ik train nu ongeveer 24 uur per week en daarom geldt voor mij:

TOPSPORT IS A WAY OF LIFE.

Helaas heeft de KNGU besloten om trampolinespringen uit het topsport programma te halen waardoor er voor de sporters geen financiële steun meer is voor deelname aan internationale wedstrijden.
Omdat het voor mij erg lastig is om naast mijn school en trainingen ook nog te werken hoop ik dat jullie mij willen sponsoren zodat ik mijn dromen kan laten uitkomen.

De afgelopen jaren heb ik super veel verschillende sprongen geleerd en wilde ik zelf ook steeds meer leren. Ik leerde vrij snel de moeilijke sprongen die je nodig hebt om verder te kunnen komen.

Afgelopen jaar (2022) ben ik bij het Junioren EK in Rimini met synchroonspringen 2e geworden. Afgelopen november hebben bij het Jeugd WK in Sofia met synchroonspringen 3e geworden.

Voor 2023 hoop ik mij te kwalificeren voor het Jeugd WK in Birmingham en wil ik de moeilijkheid van mijn oefeningen omhoog brengen.

Bedankt voor de support!
Lina Uljee

Jumping to the Junior Worlds 2023

2

Donateur(s)

€ 510

Gedoneerd

501

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Al op jonge leeftijd ben ik begonnen turnen. Na 1,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar het trampolinespringen. Na eerst een paar jaar in de wedstrij ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Rebecca Chulick € 10   Success!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!