Skip to main content

Lieke Peters
Lieke's BMX droom!

Wielrennen - BMX
Lieke Peters heeft in totaal
€ 1620 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1468
  Lieke Peters
  Klazienaveen
  Drenthe
  3e NK NFF 2023 meisjes 8/9 jaar, 5e in kwartfinale EK 2023 meisjes 9 jaar, kwartfinale WK 2023 meisjes 9 jaar, Districtskampioen meisjes 8/9 jaar en Diverse finale plaatsen en podiumplekken provinciaal kampioenschappen.

Campagne statistieken

€ 1620
108.00%
Donateur(s)
49
Gedoneerd
€ 1620
Dag (en) verstreken
126
Dag(en) te gaan
-7
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lieke Peters | Mijn naam is Lieke Peters en ben 9 jaar oud. Sinds januari van dit jaar ben ik één van de rijders van het East Side BMX team....

Mijn naam is Lieke Peters en ben 9 jaar oud. Sinds januari van dit jaar ben ik één van de rijders van het East Side BMX team. Dit team bestaat uit 12 talentvolle rijders in de leeftijd van 8 tm 17 jaar.

In april 2021 ben ik als 6 jarig meisje begonnen met BMX, na de eerste proefles was ik meteen verkocht en beleef ik veel plezier aan deze sport!

Nu 3 jaar later heb ik al vele wedstrijden (nationaal en internationaal) mogen rijden en heb ik al veel bekers en ervaringen mee naar huis mogen nemen.

Zo ben ik onder andere Overijssels kampioen bij de meisjes 6/7 jaar en Districtskampioen bij de meisjes 8/9 jaar.  Afgelopen jaar was ik 3e op het Nederlands kampioenschap NFF en heb ik mee mogen en kunnen doen aan de 3-nation cups waarbij ik in Duitsland een finaleplek heb gehaald. Ook heb ik het EK in Frankrijk en het WK in Schotland mogen fietsen. Dit waren hele grote wedstrijden en vond ik het erg spannend. Ik heb hier beide de kwartfinales mogen halen als 8 jarige in de categorie meisjes 9/10 jaar. Ik vond het fantastisch en wil graag dit jaar weer meedoen aan het EK.

Om dit te kunnen bereiken zal ik nog een aantal wedstrijden nationaal en internationaal rijden en proberen om zoveel mogelijk finales rijden. Daarmee kan ik punten halen om mij te kunnen kwalificeren voor het EK 2024 in Verona. Denk hierbij aan de Topcompetities in Nederland en Europese rondes in Tiel (NL), Zolder en Ravels (BE) en 3- nations cup (NL,BE en DL)

Mijn ouders werken er hard voor om mijn droom te kunnen waar maken. Want deze sport kost veel geld. Denk hierbij onder andere aan inschrijfgelden, reis- en overnachtingskosten maar ook onderhoud aan mijn fiets of als ik weer gegroeid ben, een grotere fiets en kleding en protectie.

Helpen jullie mij ook mee om mijn droom en ambitie te kunnen halen? 

Dank je wel!!

Lieve groetjes van Lieke

Gaan jullie mij ook volgen op instagram? liekepetersbmx

 

 

Bedankt voor de support!
Lieke Peters

Lieke's BMX droom!

49

Donateur(s)

€ 1620

Gedoneerd

126

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - BMX | NON-PROFIT


Mijn naam is Lieke Peters en ben 9 jaar oud. Sinds januari van dit jaar ben ik één van de rijders van het East Side BMX team. Dit team bestaat uit 1 ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
MJ € 15    
Marcel en Luanca € 25   Succes Lieke! 
bouwservicearjan € 50   Lieke veel plezier  
Fam. ten Berge € 30   Zet hem op Lieke !!! 
De postbode😂 € 120   Heel veel succes. 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!