Steun de crowdfunding campagne:

Lino Naar De Handbalacademie

Lino Jansen
Lino naar de Handbalacademie

Handbal
 • Talent Profiel
  Lino Jansen
  Panningen
  Handbal
  Limburg
  Ik speel bij Bevo Hc heren b1> Hier ben ik aanvoerden en spelen wij landelijke jeugddivisie. Daarnaast train en speel ik ook met de heren A1 mee. Ik heb in Mei mijn Eredivisie debuut gemaakt met Heren 2 waar ik ook 1 keer per week mee train. Daarnaast ben ik 1 keer per week te vinden op Papendal om te trainen met de voorselectie van u17. Ook ben ik een van de 7 die uitgenodigd is voor de Handbalaccedemie. .
  NVT

Campagne statistieken van
Lino Jansen

€ 2125
106.25%
Donateur(s)
23
Gedoneerd
€ 2125
Dag (en) verstreken
28
Dag(en) te gaan
50
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Lino Jansen | Hallo, Ik ben Lino Jansen(16) en mijn sport is handbal. Ik heb de afgelopen jaren hard getraind om mijn handbalvaardigheden te....

Hallo,

Ik ben Lino Jansen(16) en mijn sport is handbal. Ik heb de afgelopen jaren hard getraind om mijn handbalvaardigheden te verbeteren. Door de ontwikkelingen die ik heb gemaakt ben ik aangenomen op de Handbalacademie op Papendal. 

Vanuit de RTC trainingen op Papendal dit jaar, zijn er 17 jongens uit heel Nederland uitgenodigd om op stage te komen bij de groep van de Handbalacademie. Hieruit werden 5 jongens aangenomen om te komen trainen en wonen op Papendal. Ik ben 1 van de 5 aangenomen spelers. 

De Handbalacademie is een fulltime trainingsprogramma voor jonge handbaltalenten die is opgericht door het Nederlands Handbal Verbond. Het programma van de Handbalacademie bestaat qua omvang uit ongeveer 16 trainingsuren. Trainingsuren welke met name gericht zijn op het individueel beter worden van de speler. Er wordt gewerkt aan technische, tactische, fysieke, mentale en sociale vaardigheden. Dit door middel van baltrainingen en krachtrainingen. De academie is dus gevestigd in Papendal bij het nationaal sportcentrum. Ik ga hier van zondagavond tot vrijdagmiddag verblijven. Op vrijdag train ik bij mijn eigen club Bevo HC, en in het weekend heb ik een wedstrijd in de Landelijke Jeugddivisie A jeugd. 

Ook ga ik volgend jaar 5 HAVO doen op het Beekdallyceum in Arnhem. 

Het is echt allemaal fantastisch, maar het wonen in het sporthotel, eten en het reizen kost veel geld. Ik wil heel graag mijn sportdoelen nastreven. Ik weet dat ik veel motivatie en discipline heb om dit waar te maken. Daarom wil ik jullie vragen om een financiële ondersteuning hierbij. Iedere bijdrage helpt en alles is goed!

Met jullie steun, naast de hulp van mijn ouders, kan ik blijven gaan voor mijn handbal-droom. 

 

Sportieve groet,

Lino Jansen

 

Bedankt voor de support!
Lino Jansen

Lino naar de Handbalacademie

23

Donateur(s)

€ 2125

Gedoneerd

28

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | HANDBAL | NON-PROFIT


Hallo, Ik ben Lino Jansen(16) en mijn sport is handbal. Ik heb de afgelopen jaren hard getraind om mijn handbalvaardigheden te verbeteren. Door de on ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Barry, Heidi, Mila en Jelle Sijben € 25 Lino GO for it! Heel veel succes en plezier met dit grote avontuur.
Familie van Katwijk € 30
Sjoerd en Vera Karis € 20 Je bent een topper. Ga ervoor en geniet ervan.
Marion Snoeren € 500 You go Lino, be proud!
Erik en Marjel Vrijken € 25 Succes en veel plezier gewenst Lino, volg je droom!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.

 
 

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com