Skip to main content

Luna Beeloo
Luna op weg naar Parijs

Boksen
Luna Beeloo heeft in totaal
€ 3266 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1450
  Luna Beeloo
  Den Haag
  Zuid-Holland
  Nederlands Kampioen 2x, Zuid-Nederlands kampioen 1x, 1ste plek Cesme international elite women’s boxing tournament in Turkije

Campagne statistieken

€ 3266
40.83%
Donateur(s)
76
Gedoneerd
€ 3266
Dag (en) verstreken
134
Dag(en) te gaan
-11
Doelbedrag
€ 8000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Luna Beeloo | Hey! Geweldig dat u de tijd neemt om mijn campagne te lezen.  Ik ben Luna Beeloo, een gedreven 20-jarige bokser en studente. M....

Hey! Geweldig dat u de tijd neemt om mijn campagne te lezen.
 
Ik ben Luna Beeloo, een gedreven 20-jarige bokser en studente. Mijn reis in de bokswereld begon toen mijn vader me op 13-jarige leeftijd meenam naar een boksschool; het was liefde op het eerste gezicht. Al snel trainde ik mee in Papendal met TeamNL en voor ik het wist, vertegenwoordigde ik Nederland in het buitenland op verschillende toernooien.

Hier sta ik nu, 20 jaar oud en op weg naar Parijs. Die ene droom die ik als jonge bokser koesterde, is binnen handbereik. Ik ben geselecteerd voor het traject richting de Olympische Spelen van 2024, wat betekent dat ik dit jaar nog twee cruciale kwalificatiemomenten heb die mij een ticket kunnen geven naar Parijs.

In de zomer van 2023 stond ik op het punt om mijn doel te bereiken, met slechts één overwinning in de “European Games” verwijderd van succes.
Nu ik zo dicht bij ben geweest, is mijn motivatie groter dan ooit en heb ik sindsdien alles opzij gezet; ik heb mijn banen opgezegd en loop ik nu studievertraging op. 

Tot nu toe heb ik financiële steun ontvangen van mijn ouders, de Nederlandse Boksbond en NOC*NSF. Ze zijn geweldig, maar helaas dekt het niet alle kosten. Daarom vraag ik om uw hulp. Elke bijdrage, groot of klein, brengt mij dichter bij het verwezenlijken van mijn droom. Uw steun kan het verschil maken. 

Ik wil graag afsluiten met het bedanken van het YVG-talent fonds die het voor mij mogelijk maakt om een crowdfundingcampagne op te starten en zo een steentje bijdraagt aan mijn reis op weg naar Parijs.

Bedankt voor uw support en a bientôt à Paris! 

Luna

Bedankt voor de support!
Luna Beeloo

Luna op weg naar Parijs

76

Donateur(s)

€ 3266

Gedoneerd

134

Dag (en) verstreken

€ 8000

Doelbedrag

DONATIE | BOKSEN | NON-PROFIT


Hey! Geweldig dat u de tijd neemt om mijn campagne te lezen.  Ik ben Luna Beeloo, een gedreven 20-jarige bokser en studente. Mijn reis in de bokswere ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Bloedsport € 25    
Leo Cantineau € 50   Go for it!!! En doe je vader de groeten van Geurtje Roos. 
Neil € 50   All the best Luna 🥊🥊 
Nienke Janssen € 20   Heel veel succes Luna!  
K.I.S. € 50   Heel veel succes meid. Veel liefs Carla en Jurgen 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!