Skip to main content

Mara Cotterink
Mara Cotterink trainingsstage Heraklion (Kreta)

Atletiek
Mara Cotterink heeft in totaal
€ 800 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1104
  Mara Cotterink
  Krommenie
  Noord-Holland
  Nederlands kampioen 400m outdoor 2018 (U18) en 2021 (U20), Nederlands kampioen 400m en 200m indoor 2019 (U18)

Campagne statistieken

€ 800
100.00%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 800
Dag (en) verstreken
450
Dag(en) te gaan
-410
Doelbedrag
€ 800
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Mara Cotterink | Hi, mijn naam is Mara Cotterink (20) Ik ben zo'n 12 uur per week op de atletiekbaan van Av. Lycurgus in Assendelft te vinde....

Hi, mijn naam is Mara Cotterink (20)

Ik ben zo'n 12 uur per week op de atletiekbaan van Av. Lycurgus in Assendelft te vinden. Daar train ik in de meerkampgroep onder leiding van Enno Tjepkema. Wegens een hardnekkige rugblessure heb ik als juniore de keuze gemaakt om me op de 400m te richten. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want in de categorieën U18 en U20 heeft dat meermaals geleid tot Nederlandse titels. Het lijkt me fantastisch om me uiteindelijk bij het 4x400m estafette team van Team NL aan te mogen sluiten. Dit seizoen heb ik echter besloten om ook de meerkamp weer op te pakken. De veelbelovende prestaties op de 400m hebben er namelijk langzaam maar zeker toe geleid dat de focus van plezier naar presteren verschoof en aangezien mijn rug geen belemmering meer vormde voor het springen en werpen zag ik geen reden om niet terug te gaan naar mijn basis. Enigszins geïnspireerd door Gregory Sedoc tijdens de bijeenkomst van Topsport Zaanstreek, train ik inmiddels alweer enkele maanden op alle 7 onderdelen en is het plezier volop aanwezig. Ik ben er bovendien van overtuigd dat deze brede ontwikkeling mijn 400m enkel ten goede zal komen. Geen 7-kampster, maar een 8-kampster dus, want de liefde voor de 400m laat mij zeker niet los.

Als meerkampster zal het aankomende seizoen er anders uitzien dan voorgaande jaren. Mijn eerste meerkamp staat weer op de agenda en ik ben gemotiveerder dan ooit. Presteren vanuit plezier. Dat is het doel. Als ik vanuit die gedachte kan doortrainen, doorbouwen en concurreren, geloof ik dat ik mezelf kan gaan verbazen.

Naast het sporten ben ik derdejaars Gezondheidswetenschapper aan de Vu in Amsterdam. Momenteel schrijf ik mijn scriptie over mentaal welzijn onder studenten en helaas blijft er weinig tijd over voor een bijbaantje. Van 5 t/m 21 april vertrekken we met onze groep naar Kreta om ons optimaal voor te bereiden op het outdoor seizoen. Ik kijk hier enorm naar uit, maar bij een trainingsstage als deze komen ook de nodige kosten kijken. Dit betreft de vliegtickets, accomodatie, auto, baanhuur en eten. Ik kan een financieel steuntje in de rug heel goed gebruiken en stel het enorm op prijs als u bereid bent mij een handje te helpen.

Alvast ontzettend bedankt!

Met sportieve groetjes,
Mara

Bedankt voor de support!
Mara Cotterink

Mara Cotterink trainingsstage Heraklion (Kreta)

2

Donateur(s)

€ 800

Gedoneerd

450

Dag (en) verstreken

€ 800

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Hi, mijn naam is Mara Cotterink (20) Ik ben zo'n 12 uur per week op de atletiekbaan van Av. Lycurgus in Assendelft te vinden. Daar train ik in de mee ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Rob € 300   Succes!! 
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!