Skip to main content

Jaimy Kat
Mijn reis 2024

Jiu-Jitsu
Jaimy Kat heeft in totaal
€ 3755 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 643
  Jaimy Kat
  Zoetermeer
  Zuid-Holland
  Wereldkampioen 2021

Campagne statistieken

€ 350
7.00%
Donateur(s)
9
Gedoneerd
€ 350
Dag (en) verstreken
165
Dag(en) te gaan
199
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Jaimy Kat | Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen. Ik ....

Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen.

Ik heb al behoorlijk wat ervaring opgedaan met toernooien in Nederland en daar buiten. Voor de jiu-jitsu toernooien ben ik naar Duitsland, België, Griekenland, Roemenië, Bosnië, Frankrijk, Kazachstan en de Verenigde Arabische Emiraten geweest om deel te nemen aan internationale toernooien. Tot nu toe heb ik bijna altijd een podiumplek weten te bemachtigen. In september 2021 heb ik op het EK in Duitsland de bronzen medaille mee naar huis genomen. Op 4 november 2021 heb ik meegedaan aan het WK in Abu Dhabi, waar ik Wereldkampioen 2021 ben geworden. Ook ben ik in 2022 Europees Kampioen op Kreta geworden. In 2022 heb ik in Abu Dhabi nog een mooie bronzen medaille weten binnen te halen. In 2023 ben heb ik ook nog een bronzen medaille gewonnen op het Europese Kampioenschap in Lille, Frankrijk. En tot slot ben ik tijdens German Open in 2023 kampioen geworden.

Normaliter train ik 3 dagen per week bij Budoschool Yotosama in Zoetermeer. Daarnaast train ik wekelijks op Papendal. In de weekenden train ik ook regelmatig, als ik geen toernooien heb.

Ik beoefen mijn sport met heel veel plezier, maar het kost ook wel wat; het reizen, de hotels, trainingsstages, etc. Om het mogelijk te maken op hoog niveau te blijven sporten zoek ik sponsors die mij willen helpen mijn doel te bereiken, het beste uit mezelf te halen en mooie resultaten neer te zetten.

Daar heb ik uiteraard jouw hulp bij nodig.

Voor 2024 heb ik veel grote toernooien op de planning staan. 

Waaronder in Oktober/November het Wereld Kampioenschap in Griekenland. 

Voor nu zijn we het jaar goed begonnen met een trainingskamp in Zweden en ben ik 1e geworden op Flanders Open in België.

Bedankt voor de support!
Jaimy Kat

Mijn reis 2024

9

Donateur(s)

€ 350

Gedoneerd

165

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | JIU-JITSU | NON-PROFIT


Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen. Ik heb al behoorlijk wat ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Arjen en Ilse € 25   Succes Jaimy! 
Maartje van der Beek € 20    
Ilona, Remco, Gwen en Amy € 35   Heel veel plezier en succes op het EK! Ilona, Remco, Gwen en Amy 
Jan Kat € 150   Blijf ervoor gaan, Jaimy! ❤️ 
Candida € 65   Heel veel succes💪🏽💪🏽💪🏽 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!