Skip to main content

Nick Endeveld
Nick van jeugdspelen 2024 naar spelen 2030

Schaatsen - Shorttrack
Nick Endeveld heeft in totaal
€ 370 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1483
  Nick Endeveld
  Zoetermeer
  Zuid-Holland
  Nederlands kampioen junioren C, Deelgenomen aan de YOG, Brons op de EYOF

Campagne statistieken

€ 370
14.80%
Donateur(s)
8
Gedoneerd
€ 370
Dag (en) verstreken
85
Dag(en) te gaan
88
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Nick Endeveld | Hallo ik ben Nick Endeveld, Een 17-jarige shorttracker uit Zoetermeer; trainend bij het KNSB Talent Team Zuid-West in Dordre....

Hallo ik ben Nick Endeveld,

Een 17-jarige shorttracker uit Zoetermeer; trainend bij het KNSB Talent Team Zuid-West in Dordrecht. Van jongs af aan ben ik groot liefhebber van schaatsen en begon ik op mijn zesde met jeugdschaatsen bij ijsvereniging Zoetermeer. Later ben ik overgegaan naar shorttrack, ook bij ijsvereniging Zoetermeer.

Na prijzen gewonnen te hebben op nationaal niveau begon ik, toen ik twaalf was, ook prijzen te winnen op internationaal niveau. Ik kreeg steeds meer passie voor de sport. Ik ben op mijn dertiende uitgenodigd voor het KNSB Talent Team Zuid-West. In deze periode heb ik veel geleerd, zowel technisch als mentaal. Ik werd erg zelfstandig doordat ik heen en weer reis met de trein naar Dordrecht om te trainen. Vaak neem ik al voor zes uur ’s ochtends de trein en train ik 10 keer per week. Dit alles combineer ik met mijn havo-examen.

In 2022 ben ik Nederlands kampioen junioren C geworden.

Vorig jaar heb ik mezelf geplaatst voor de European Youth Olympic Festival (EYOF). Dit is me gelukt ondanks het feit dat ik vlak voor de plaatsing trials een enkelbreuk op liep. Mijn motivatie en doorzettingsvermogen worden soms flink op de proef gesteld, zo heb ik bijvoorbeeld al drie keer mijn enkel gebroken. Ik blijf de motivatie houden om de allerbeste te worden. Dit werd beloond met een bronzen medaille op de EYOF en brons op de 1000m op het Nederlands Kampioenschap junioren B.

Dit jaar heb ik deelgenomen aan de Youth Olympic Games in Zuid-Korea. Ik heb hier veel geleerd en een geweldige ervaring meegenomen naar huis.

Om dit te doen heb je geld nodig voor materiaal. Ik heb bijvoorbeeld schaatsschoenen die speciaal zijn gemaakt naar de vorm van mijn voet. Die kosten ruim 2000 euro. Ik heb veel reiskosten door de hoge treinkosten. Dan heb je nog trainingskampen, ijs-uren (die ook veel kosten door de hoge energie en gasprijzen), ander materiaal zoals pakken en ijzers en ben ik ook veel geld kwijt aan voedingssupplementen zoals eiwitten, waar ik dagelijks veel van nodig heb.

Wilt u mij steunen om de allerbeste te worden en mijn olympische droom mogelijk te maken?

Alvast bedankt voor het lezen.

Met vriendelijke groet,
Nick Endeveld

 

Bedankt voor de support!
Nick Endeveld

Nick van jeugdspelen 2024 naar spelen 2030

8

Donateur(s)

€ 370

Gedoneerd

85

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - SHORTTRACK | NON-PROFIT


Hallo ik ben Nick Endeveld, Een 17-jarige shorttracker uit Zoetermeer; trainend bij het KNSB Talent Team Zuid-West in Dordrecht. Van jongs af aan ben ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Wilhelm € 100   Succes  
oma Gemma € 150   Heel veel succes met schitterende droom shorttrack, je grote fan oma Gemma 
Petra Simons € 10   Ik heb enorme bewondering voor je doorzettingsvermogen, motivatie en passie en wens je heel veel succes Nick! 
Alain & Valerie € 25   Heel veel succes!!! 💪🏻💪🏻 
Nils en Tessa € 25   Zet 'm op Nick! Heel veel succes!!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!