Tymen Schavemaker
(Nog) geen poot om op te staan richting de Paralympische winterspelen in Milaan.

Skiën - Snowboard
Tymen Schavemaker heeft in totaal
€ 4404 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1069
  Tymen Schavemaker
  Lochem
  Skiën - Snowboard
  Gelderland

Campagne statistieken

€ 4404
29.36%
Donateur(s)
67
Gedoneerd
€ 4404
Dag (en) verstreken
43
Dag(en) te gaan
5
Doelbedrag
€ 15000

Crowdfunding Campagne voor Tymen Schavemaker | Sporten is mijn passie en toen ik (Tymen Schavemaker) in 2018 een motorongeluk kreeg en m’n been verloor stortte mijn w....

Sporten is mijn passie en toen ik (Tymen Schavemaker) in 2018 een motorongeluk kreeg en m’n been verloor stortte mijn wereld daarmee toch wel een beetje in elkaar. Ineens was het gene wat ik het liefste deed(sporten) het minst toegankelijk. Zeker omdat ik hou van de wat extremere sporten zoals snowboarden, mountainbiken, BMX, etc.

Gelukkig heb ik kennis gemaakt met de Mentelity foundation. Zij hebben mij leren kennis maken met snowboarden. Voor het eerst sinds mijn ongeluk heb ik weer een sport gevonden waar ik zo veel plezier uit kan halen dat ik niet het gevoel heb dat ik invalide ben. Helaas is het nu wel zo dat ik met een standaard (dagelijks) prothese niet verder kan groeien met de sport. Ik snowboard nu zo goed als met een “houten” poot.

Daar is een oplossing voor, namelijk de BIODAPT MOTOKNEE 2 i.c.m. Versa FOOT 2. Deze prothese is ontwikkeld door een Amerikaanse paralympiër( Mike Schultz). Dit kan mij helpen om mijn droom te bereiken; mij plaatsen voor de Paralympische winterspelen 2026 in Milaan! En hopelijk naar huis te gaan met een gouden plak.

Jammer genoeg is dat niet geheel gratis, en heb ik jullie steun nodig om dit te behalen. Ik vraag jullie allemaal om mijn doel te steunen om €15.000,- op te halen om deze prothese te kunnen bekostigen en deze droom werkelijkheid te laten worden.

Bedankt voor de support!
Tymen Schavemaker

(Nog) geen poot om op te staan richting de Paralympische winterspelen in Milaan.

67

Donateur(s)

€ 4404

Gedoneerd

43

Dag (en) verstreken

€ 15000

Doelbedrag

DONATIE | SKIëN - SNOWBOARD | NON-PROFIT


Sporten is mijn passie en toen ik (Tymen Schavemaker) in 2018 een motorongeluk kreeg en m’n been verloor stortte mijn wereld daarmee toch wel een be ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 50    
Mariska Kalfsterman € 10   Succes Tymen!! 💪🏻 
J Rol € 10    
Wim en Els Nijmeijer € 26   Succes in '26 
Paul en Yvonne Plaisant € 50   Veel succes! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!