Skip to main content

Aymen Achnine
Ondersteun Aymen Achnine naar het WK Baku 2023

Taekwondo - Sparring
Aymen Achnine heeft in totaal
€ 1458 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1107
  Aymen Achnine
  EINDHOVEN
  Noord-Brabant
  Kwalificatie European Games 2023, 8 medailles op internationale rankingsevenementen, 38ste op Wereld Ranking, Gouden medaille op de European University Games 2022
  aymenachnine.com

Campagne statistieken

€ 1458
29.16%
Donateur(s)
6
Gedoneerd
€ 1458
Dag (en) verstreken
452
Dag(en) te gaan
-386
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Aymen Achnine | Ik ben Aymen Achnine, 21 jaar en ik kom uit Eindhoven. Naast een student rechtsgeleerdheid aan de Tilburg Universiteit ben ik....

Ik ben Aymen Achnine, 21 jaar en ik kom uit Eindhoven. Naast een student rechtsgeleerdheid aan de Tilburg Universiteit ben ik ook een Taekwondo Atleet met Olympische ambities en zal ik deelnemen met het komend WK in Baku!

Ik beoefen Taekwondo sinds mijn zesde. Wat ooit eerst voor mij begon als een recreatieve sport, is het nu voor mij uitgegroeid tot een passie waarin ik het hoogst haalbare wil nastreven. Ik zet me dagelijks volledig in om telkens stappen vooruit te zetten richting de Olympische Spelen toe in combinatie nog met mijn universitaire studie. Met de topsportstatus die ik binnen de universiteit heb, kan ik me nog beter richten op mijn topsport ambities. Door mijn discipline, gedrevenheid en doorzettingsvermogen is het me gelukt deze beide carrières te combineren en zo ver te komen. Maar we zijn natuurlijk nog niet tevreden en streven naar meer en daarvoor heb ik jullie steun nodig! Als student bevind je je jammer genoeg niet tot de meest welvarende bevolkingsgroep in Nederland en is het daarnaast een algemene bekendheid dat topsport een dure carrière is. Door de steeds toenemende financiële kosten daarvan en de steeds minder wordende mogelijkheid voor mij om hiernaast nog te gaan werken, bevind ik me momenteel in een situatie waarbij ik flink financieel belemmerd word in mijn topsportcarrière door de grote financiële kosten. 

Mijn prestaties tot nu toe:

 • Driemaal Nationaal Kampioen
 • 8 gewonnen medailles op internationale rankingsevenementen
 • Gouden medaille op de European University Games 2022
 • 38ste van de wereld gerankt. 

Op deze prestaties ben ik natuurlijk enorm trots, maar tevreden ben ik zeker nog niet! Ik heb de ambitie om nog veel meer te bereiken en werk er dagelijks hard voor om dat ook te realiseren. Zo ben ik al zeker geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen het WK Baku 2023, de European Games 2023 en op de World University Games te Chengdu. 

Deze 3 evenementen zijn van wezenlijk belang voor mijn Olympische ambitie. Aan de andere kant zijn deze ook een van de duurste evenementen. Bovendien zal ik mezelf natuurlijk zo goed mogelijk voor moeten bereiden op deze evenementen, wat ook gepaard gaat met hoge kosten. Zo loop ik hoge kosten op met trainingskampen, reizen en andere topsport gerelateerde uitgaves zoals suppletie. 

Specifieke details omtrent de kosten voor de voorbereiding en deelname aan deze evenementen zijn nog niet bekend. Wel is de schatting, o.b.v. eerdere soortgelijke evenementen, dat ik nog €5000, - nodig ga hebben om de financiële kosten voor de komende 3 evenementen te dekken. 

 

Kom en word een onderdeel zijn van mijn traject naar de wereldtop toe! 

 

P.S. Op mijn website kunt u mijn blogs bekijken en zien met welke topsport activiteiten ik me mee bezighoud! Op die manier krijgt u nog meer inzicht in mijn topsportcarrière!

 

 

Bedankt voor de ondersteuning!

Aymen Achnine

Bedankt voor de support!
Aymen Achnine

Ondersteun Aymen Achnine naar het WK Baku 2023

6

Donateur(s)

€ 1458

Gedoneerd

452

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | TAEKWONDO - SPARRING | NON-PROFIT


Ik ben Aymen Achnine, 21 jaar en ik kom uit Eindhoven. Naast een student rechtsgeleerdheid aan de Tilburg Universiteit ben ik ook een Taekwondo Atleet ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Van je grootste fans € 100   Heel veel succes op het WK! Je hebt er hard voor gewerkt en je verdient de nodige steun! We geloven in je!! 
Romeo, Jennifer & Jayden € 50   Succes op het WK!!!!!  
Jeroen Wanrooij € 30   Never give up! Veel succes! 
Van de leukste familie van Eindhoven € 250    
Anonieme donateur € 28    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!