Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Gerayno Tyrôme Stolk
Ondersteun Gerayno in zijn dream, believe, achieve #hockey #ijshockey

IJshockey
Gerayno Tyrôme Stolk heeft in totaal
€ 5895 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1091
  Gerayno Tyrôme Stolk
  Den Haag
  Zuid-Holland
  Nederlands Talenten Team U12, U14, U15, U16. Hijs Hokij Seizoen 2019-2020 Bekerkampioen U12 en U14, Seizoen 2021-2022 Nederlands kampioen & Bekerkampioen U15

Campagne statistieken

€ 1295
55.11%
Donateur(s)
42
Gedoneerd
€ 1295
Dag (en) verstreken
456
Dag(en) te gaan
-273
Doelbedrag
€ 2350
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Gerayno Tyrôme Stolk | You miss 100% of the shots you never take (Wayne Gretzky)!   Hallo allemaal, Ik ben Gerayno, 14 jaar en ijshockey....

You miss 100% of the shots you never take (Wayne Gretzky)!

 

Hallo allemaal,

Ik ben Gerayno, 14 jaar en ijshockey bij Hijs Hokij in Den Haag. Mijn sport is mijn grote passie en mijn lifestyle staat in teken om mijn sportieve dromen waar te maken. Op dit moment zit ik in 2 HAVO op het Segbroek College (Topsportklas). Gelukkig krijg ik daar alle ruimte om mijn sport te doen en tevens een diploma te behalen. 

Dit seizoen ben ik voor zowel de U15 als de U17 uitgekomen. Helaas zijn we met de U17 gestrand in de halve finale, maar zaterdag 1 april spelen we met de U15 de finale voor het Landskampioenschap. Hierna zit het seizoen met de club erop.

Ook zit ik in de voorselecties van het Nederlands Talententeam U15 & U16. Met de U15 ben ik geselecteerd voor een buitenlands toernooi in Füssen. Dit toernooi vind plaats 7 t/m 11 april. Uiteraard ben ik superblij dat ik geselecteerd ben, maar helaas zijn de kosten van dit toernooi voor eigen rekening.

Mijn doel is om in het buitenland te gaan ijshockeyen en wil later uitkomen komen op een WK. Om dat doel te behalen is het noodzakelijk om buiten het reguliere seizoen zoveel mogelijk te trainen, zowel off ice als on ice. Deze zomer wil ik daarom wederom naar de zomertraining in Den Bosch (on ice) en Den Haag (off ice), maar óók naar een kamp in het buitenland omdat het niveau daar hoger is. Al langer wil ik proeven aan het niveau in het buitenland, maar voor mijn gevoel is dít het moment. Misschien al tijdens, maar in ieder geval na mijn HAVO wil ik in een buitenlandse competitie gaan spelen. 

Ijshockey is een dure sport qua materiaal en ijshuur. Afgelopen zomer heb ik een bijbaantje genomen om mee te betalen aan een kamp in het buitenland, maar tijdens het seizoen is dit (nog) niet te combineren met school. Tot nu toe is het altijd gelukt om alle kosten te dekken (vanuit mijn ouders), maar mijn dromen gaan nu verder. Daarom heb ik deze pagina aangemaakt.

Al sinds mijn 3e jaar roep ik dat ik graag naar het buitenland wil om te ijshockeyen, daar zijn deze extra trainingen noodzakelijk voor. Hopelijk willen jullie mij na het lezen van dit verhaal mij (financieel) steunen om bovenstaande mogelijk te maken.

Mocht u een bijdrage overmaken ben ik u heel dankbaar en ik zal mijn prestaties en ervaringen delen op mijn insta account. 

Bedankt voor uw tijd.

 

Sportieve groet,

Gerayno Stolk

Bedankt voor de support!
Gerayno Tyrôme Stolk

Ondersteun Gerayno in zijn dream, believe, achieve #hockey #ijshockey

42

Donateur(s)

€ 1295

Gedoneerd

456

Dag (en) verstreken

€ 2350

Doelbedrag

DONATIE | IJSHOCKEY | NON-PROFIT


You miss 100% of the shots you never take (Wayne Gretzky)!   Hallo allemaal, Ik ben Gerayno, 14 jaar en ijshockey bij Hijs Hokij in Den Haag. Mijn ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Lizette € 25   Succes! 
Bruno en maureen € 50   Kus voor je tante.  
Si Blok € 25   Goed bezig zeg , 🦸🏽‍♂️, Simone&Timi Luca 
Anonieme donateur € 5    
Nangila (en Beppy) van Eyck € 75   Namens mij en m’n moeder: trots hoe je met je sport bezig bent, zowel óp het ijs als ook buiten het ijs. Ga zo door Rayno, dream BIG! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.