Skip to main content

Thomas Panken
Ondersteun Thomas met een padel trainingsstage in Spanje

Padel
Thomas Panken heeft in totaal
€ 1005 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1512
  Thomas Panken
  's-Gravenzande
  Zuid-Holland
  Nederlands Kampioen U16 (2023), Nederlands Kampioen U14 (2021), Eerste plaats op de FIP U16 wereldranglijst (2023), Zesde plaats Europees Kampioenschap junioren teams (2022)

Campagne statistieken

€ 1005
100.50%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 1005
Dag (en) verstreken
97
Dag(en) te gaan
196
Doelbedrag
€ 1000

Crowdfunding Campagne voor Thomas Panken | Ik ben Thomas, 17 jaar, en ik maak deel uit van de Nederlandse jeugdselectie padel. Dit jaar vindt het Europees Junioren Kamp....

Ik ben Thomas, 17 jaar, en ik maak deel uit van de Nederlandse jeugdselectie padel. Dit jaar vindt het Europees Junioren Kampioenschap plaats en willen we Nederland op de kaart zetten als opkomend padelland! Twee jaar geleden werden we op het Europees Kampioenschap zesde en dat willen we verbeteren. Ik hoop daaraan bij te dragen door zo veel en zo hoog mogelijk te trainen. Daarvoor wil ik alles opzij zetten.

Na mijn eindexamen VWO wil ik een jaar investeren om mijzelf naar een hoger niveau te tillen, onder andere door trainingsstages in Spanje, waar men vooruitloopt op het gebied van techniek en tactiek. Het land staat bekend om het hoge niveau, vele hoog aangeschreven padelscholen en topspelers. 

Een investering in mij zal niet alleen mijn individuele prestaties verbeteren, maar ook een positieve invloed hebben op de groei en ontwikkeling van padel in ons land. De jeugd is de toekomst van de sport padel!

Ik hoop dat u de mogelijkheid ziet om mij te ondersteunen.

Hartelijk bedankt,

Thomas

Bedankt voor de support!
Thomas Panken

Ondersteun Thomas met een padel trainingsstage in Spanje

2

Donateur(s)

€ 1005

Gedoneerd

97

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | PADEL | NON-PROFIT


Ik ben Thomas, 17 jaar, en ik maak deel uit van de Nederlandse jeugdselectie padel. Dit jaar vindt het Europees Junioren Kampioenschap plaats en wille ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Topsportfonds Westland € 1000   Topsportfonds Westland wenst je veel succes met je sportieve carrière!  
Jort Nolten € 5   Ga zo door jongen 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.