Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Mitchel Luijten
Op weg naar jaar 2 Handbal Academie

Handbal
Mitchel Luijten heeft in totaal
€ 5807 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1144
  Mitchel Luijten
  Schiedam
  Zuid-Holland
  Selectie EK beachhandbal 2022 U16 in Praag, 11de op de topscoorderslijst, 1ste NK beachhandbal 2018 en 2019, 1ste 4 Nations Trophy 2022 U17 selectie zaalhandbal

Campagne statistieken

€ 2675
133.75%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 2675
Dag (en) verstreken
159
Dag(en) te gaan
35
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Mitchel Luijten | Hoi allemaal, ik ben Mitchel Luijten, nu 17 jaar en ik handbal bij Bevo heren 2 (Eredivisie) en bij het Nederlands Team ond....

Hoi allemaal, ik ben Mitchel Luijten, nu 17 jaar en ik handbal bij Bevo heren 2 (Eredivisie) en bij het Nederlands Team onder 18. 

Dit jaar zit ik voor het eerste jaar op de handbalacademie op Papendal. Hier trainen we dagelijks 2 keer (bal en kracht) om onszelf steeds verder te ontwikkelen. Ik merk nu al dat ik fysiek veel sterker aan het worden ben. Van onze lichting Oranje zitten er nu 11 jongens op de Academie, hierdoor raken we steeds beter op elkaar ingespeeld en dat merken we in de wedstrijden die we spelen. Op Papendal worden we erg goed begeleid, dit merk ik op allerlei vlakken, van krachttraining tot mentale training, ook krijg ik voedingstips en studiebegeleiding. Dit helpt mij om de weg naar de internationale top te bereiken.

Daarnaast volg ik de opleiding HBO sportmarketing en management van de Johan Cruyff Academy in Tilburg. Ik zit nu in het eerste jaar.

Afgelopen zomer heb ik deelgenomen aan het Open EK in Zweden met de onder 17 selectie. Daarna zijn we afgelopen december naar Merzig geweest en hebben we in januari de EK kwalificatie gespeeld. Helaas kwamen we uiteindelijk een doelpunt in de eerste wedstrijd tekort om ons te kwalificeren voor het EK. Wel spelen we komende zomer de EHF Chamionship 1. Tijdens deze toernooien heb ik veel ervaring opgedaan om zo weer sterker te worden op het volgende toernooi. We hebben al goede prestaties neergezet.

Bij mijn club Bevo HC speel ik wekelijks in de eredivisie en heb ik bij het eerste al mijn debuut in de Beneleague mogen maken.  

Wil jij me helpen door een donatie te doen? Dat zou mij erg helpen. 

Bedankt voor de support!
Mitchel Luijten

Op weg naar jaar 2 Handbal Academie

2

Donateur(s)

€ 2675

Gedoneerd

159

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | HANDBAL | NON-PROFIT


Hoi allemaal, ik ben Mitchel Luijten, nu 17 jaar en ik handbal bij Bevo heren 2 (Eredivisie) en bij het Nederlands Team onder 18.  Dit jaar zit ik v ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Rolf Renzow € 2150   Van harte gefeliciteerd en veel plezier en succes op de handball academie. En geniet van alle dingen in het dagelijks leven. 
Rolf Renzow € 500   Veel plezier en succes ! 
Jaap Geskes € 25   De eerste 25 zijn binnen.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!