Steun de crowdfunding campagne:

Samen Naar De Top, Paralympische Spelen

Maaike Bennink
Samen naar de top, Paralympische Spelen

Skiën - Alpine
 • Talent Profiel
  Maaike Bennink
  S-hertogenbosch
  Skiën - Alpine
  Noord-Brabant
  goud Worldcup
  www.maaikebenninkfoundation.nl

Campagne statistieken van
Maaike Bennink

€ 1190
19.83%
Donateur(s)
16
Gedoneerd
€ 1190
Dag (en) verstreken
25
Dag(en) te gaan
96
Doelbedrag
€ 6000

Crowdfunding Campagne voor Maaike Bennink | Ik ga door waar anderen stoppen Ik ben Maaike Bennink, kom uit den Bosch, heb een eigen zaak genaamd Bennink Sportmassage e....

Ik ga door waar anderen stoppen

Ik ben Maaike Bennink, kom uit den Bosch, heb een eigen zaak genaamd Bennink Sportmassage en een eigen stichting, de Maaike Bennink Foundation. Ik ben de eerste Nederlandse slechtziende, internationale wedstrijdskiester met Paralympische ambitie.

Nadat ik van de ene op de andere dag vrijwel niets meer kon zien, stond mijn wereld op zijn kop. Ik moest stoppen met mijn beroep als verpleegkundige en kon niet meer sporten zoals ik vroeger deed. Maar opgeven is voor mij geen optie. Zo heb ik me laten omscholen tot sportmasseur en werd ik de eerste slechtziende skiester van Nederland met een Paralympische ambitie. Mijn sport, wedstrijdskiën (disciplines slalom, reuzenslalom en super G), is voor mij zeer belangrijk. Het geeft me plezier, doorzettingsvermogen en leert me uit te gaan van mogelijkheden in plaats van beperkingen. Daarnaast heb ik nu écht geleerd wat (blind) vertrouwen is: omdat ik op een afdaling niets zie, moet ik volledig afgaan op de aanwijzingen van mijn buddy.

Mijn passie en mogelijkheden hebben mij al snel in de top 10 van de wereldranglijst gebracht en goud opgeleverd op de Worldcup. Maar mijn ambitie gaat verder. Het is mijn droom om in 2026 mee te doen aan de Paralympische Spelen. Daarmee wil ik niet alleen laten zien dat je grenzen kunt verleggen, maar ook overbrengen wat blind vertrouwen is en wat je met doorzettingsvermogen kunt bereiken. Ook voor de sport zelf zal mijn deelname een enorme boost opleveren.

Om mijn dromen waar te kunnen maken, vraag ik hulp van sponsoren. Voornamelijk het bekostigen van mijn buddy is voor mij erg belangrijk, want zonder hem of haar kan ik mijn sport niet meer beoefenen. Met hulp van donateurs kan ik bovendien mijn missie blijven voortzetten: een voorbeeldfunctie zijn voor anderen, door te laten zien dat het leven niet ophoudt als je (visueel) gehandicapt raakt.

Help jij mijn dromen uit te laten komen en mijn missie te volbrengen? Mijn dank is ontzettend groot! Als tegenprestatie zijn er verschillende mogelijkheden die ik graag met je bespreek.

 

Bedankt voor de support!
Maaike Bennink

Samen naar de top, Paralympische Spelen

16

Donateur(s)

€ 1190

Gedoneerd

25

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | SKIëN - ALPINE | NON-PROFIT


Ik ga door waar anderen stoppen Ik ben Maaike Bennink, kom uit den Bosch, heb een eigen zaak genaamd Bennink Sportmassage en een eigen stichting, de ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Annemarie Brouwers € 25
A3 van der Plas € 50
Henk Bergsma € 100
Debbie Ridelman € 5 Succes! Groetjes Debbie (collega van Anne-Marije)
Marlies Franssen € 50 Lieve Maayke.Ik hoop dat het je gaat lukken om het bedrag bij elkaar te krijgen. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com