Skip to main content

Rinse Franken
Sponsor campagne

Schaatsen - Langebaan
Rinse Franken heeft in totaal
€ 150 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 919
  Rinse Franken
  Alblasserdam
  Zuid-Holland
  NK B Junioren afstanden 3000m, 3de plaats, NK Allround Junioren B, 2021/2022 23ste plaats, NK Allround Junioren B 2022/2023 9de plaats
  https://www.rinsefranken.nl

Campagne statistieken

€ 150
6.00%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 150
Dag (en) verstreken
435
Dag(en) te gaan
-384
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Rinse Franken | Beste schaatsvriend(in) Als eerste zal ik mij even voorstellen.  Mijn naam is Rinse Franken (17 jaar) en woon in Alblasserd....

Beste schaatsvriend(in)

Als eerste zal ik mij even voorstellen.  Mijn naam is Rinse Franken (17 jaar) en woon in Alblasserdam.  4 jaar geleden stond ik voor het eerst op de schaats en sindsdien is het een groot avontuur.  De laatste 2 seizoenen heb ik diverse mooie toernooien gereden, waaronder de residentiecup, stuupcup, NK Allround en het NK afstanden 3000m.  Om maar direct met de deur in huis te vallen: Ik ben op zoek naar sponsoren om mijn topsport schaatsdroom dichterbij te brengen.

Dit schooljaar hoop ik ook te slagen voor mijn HAVO en dat ik in september kan beginnen op het Johan Cruijf Academie in Tilburg.  Hier wil ik de HBO opleiding sport marketing/commerciele economie gaan volgen.  Het Johan Cruijff Academie is speciaal voor topsporters opgezet om sporters de gelegenheid te geven om volledig te gaan voor hun sport.

Seizoen 2023/2024 maak ik als eerste jaar junior A deel uit van het KNSB Talent Team Zuid. Naast het  langebaanschaatsen train ik verschillende andere sporten om sterker te worden,zoals wielrennen, krachttraining, hardlopen en skeeleren.  In het KTT worden we door een professioneel team begeleid.  Het team bestaat uit 1 hoofdcoach (Milan Kocken) en 2 assistent coaches, krachttrainer, fysioteam, mentaal en een voedingscoach.

Dit alles om het beste uit mezelf te kunnen halen.  Zonder deze begeleiding is het heel moeilijk

Naast heel veel tijd kost topsport ook veel geld. Uiteraard voor schaatsen, maar denk ook aan contributie, begeleiding, een racefiets, skeelers, gps en hartslaghorloge, onderhoud, schoenen, kleding, helmen en brillen. En is me geadviseerd om op maat gemaakte schaatsen aan te laten meten, zodat ik nog meer druk op het ijs kan uitoefenen en daardoor een hogere snelheid kan krijgen.

Bedankt dat u een kijkje op mijn Talentboek heeft genomen en als u wilt sponsoren dan kan dit al vanaf een klein bedrag. Alvast heel erg bedankt!

Als je een onderneming hebt kan ik je bedrijf of product ook promoten via mijn social media kanalen of bij evenementen. Natuurlijk ben ik bereid om bij een mooie donatie een schaats- of skeeler clinic te geven voor de jeugd of medewerkers van het bedrijf.  Ik heb een 2-tal plekken op mijn wedstrijdpak tot mijn beschikking waar een sponsor zijn logo mag plaatsen.  Graag kom ik met u in contact als u een logo op mijn pak wilt hebben. 

Met sportieve groeten,

Bedankt voor de support!
Rinse Franken

Sponsor campagne

2

Donateur(s)

€ 150

Gedoneerd

435

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Beste schaatsvriend(in) Als eerste zal ik mij even voorstellen.  Mijn naam is Rinse Franken (17 jaar) en woon in Alblasserdam.  4 jaar geleden ston ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Opa en oma Franken € 100   Veel succes Rinse 
Anonieme donateur € 50    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!