Skip to main content

Anuar Ramazan
Steun Anuar om zijn honkbal droom te bereiken!

Baseball
Anuar Ramazan heeft in totaal
€ 985 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1462
  Anuar Ramazan
  Rheden
  Gelderland
  NL kampioen U14

Campagne statistieken

€ 985
35.82%
Donateur(s)
9
Gedoneerd
€ 985
Dag (en) verstreken
5
Dag(en) te gaan
175
Doelbedrag
€ 2750

Crowdfunding Campagne voor Anuar Ramazan | Hoi! Wat leuk dat je komt kijken op mijn profiel! Mijn naam is Anuar en ik ben 14 jaar. Op mijn 4e ben ik begonnen met honkb....

Hoi! 

Wat leuk dat je komt kijken op mijn profiel! Mijn naam is Anuar en ik ben 14 jaar. Op mijn 4e ben ik begonnen met honkbal. Ik ben geïnspireerd door oude foto’s van mijn opa omdat ik zijn tenue zo mooi vond. Inmiddels vind ik niet alleen de tenues mooi maar voor mij is dit de mooiste sport die er bestaat!

Nadat ik bij verschillende clubs heb gespeeld ben ik nu een academie speler bij Scimitars te Bussum. Ook heb ik een beloftestatus vanuit de KNBSB. Voor mij zal dit een uitdagend en spannend jaar worden met veel buitenlandse toernooien in het vooruitzicht. Zo ga ik in maart naar Barcelona voor de Catalunya Baseball week en in april naar Praag voor de Pony league. In mei hoop ik met de Seniors geselecteerd te worden voor de Little League en in juli mogelijk nog een buitenlandse toernooi. 

Maar nog spannender voor mij is het feit dat ik dit jaar in aanmerking kom voor team Kingdom of the Netherlands U15. Dat houdt in dat ik, samen met andere geselecteerden, onderdeel kan uitmaken van een fantastische kans om in Mexico te spelen en uit te komen voor Nederland. Hoe gaaf is dat?! 

Omdat de reis en benodigdheden veel kosten met zich meebrengt vraag ik u om hulp. Mijn ouders steunen mij bij mijn droom maar ik wil zelf ook iets doen om mee te helpen. Het is tenslotte mijn wens en ik ga er voor 100% voor!

Mocht ik niet geselecteerd worden, dan zal ik alsnog het bedrag goed kunnen gebruiken. Zo zal ik de opbrengst gebruiken om de kosten te betalen voor de eerder genoemde buitenlandse reizen, materiaalkosten en andere kosten die voortkomen uit het spelen bij een Academie. 

Ik hoop dat mijn verhaal u aanspreekt en ik hoop dat u me kan helpen door middel van een donatie. 

Alvast heel erg bedankt.

Anuar

Bedankt voor de support!
Anuar Ramazan

Steun Anuar om zijn honkbal droom te bereiken!

9

Donateur(s)

€ 985

Gedoneerd

5

Dag (en) verstreken

€ 2750

Doelbedrag

DONATIE | BASEBALL | NON-PROFIT


Hoi! Wat leuk dat je komt kijken op mijn profiel! Mijn naam is Anuar en ik ben 14 jaar. Op mijn 4e ben ik begonnen met honkbal. Ik ben geïnspireerd ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
PIERRE(OPA) € 100    
Anonieme donateur € 20    
Joanne € 15   Beste Anuar, Heel veel succes! Wat een mooie kansen voor jou!! Groetjes 
Sanne van weeterloo € 15   Anuar ,ik ben een oud collega van je moeder.Sporten is geweldig!Geloof in je droom. 
Tante & Sinaï € 100   Lieve Anuar, Leg je plannen in de handen van de Here, dan zullen je plannen werkelijkheid worden. Spreuken 16:3  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!