Steun de crowdfunding campagne:

Steun Jinte De Boer Voor Haar Trainingskamp Alicante

Jinte de Boer
Steun Jinte de Boer voor haar trainingskamp Alicante

Tennis
 • Talent Profiel
  Jinte de Boer
  Haarlem
  Tennis
  Noord-Holland
  Halve finale ITF, Kwartfinale ITF5 dubbel., 2de plek NJK dubbel, halve finale dubbel en singel NJK., Goud toernooi dubbel 1ste plek. 3 Zilver toernooien als 1ste jaar 16 1ste plek., Kwartfinale NRT.

Campagne statistieken van
Jinte de Boer

€ 650
32.50%
Donateur(s)
4
Gedoneerd
€ 650
Dag (en) verstreken
128
Dag(en) te gaan
55
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Jinte de Boer | Mijn naam is Jinte de Boer, ik woon in Haarlem en ben 16 jaar oud.  Ik speel al sinds mijn 4e tennis. Lang heb ik tennis en....

Mijn naam is Jinte de Boer, ik woon in Haarlem en ben 16 jaar oud. 

Ik speel al sinds mijn 4e tennis. Lang heb ik tennis en handbal gecombineerd, maar vanaf mijn 11/12e ben ik vol voor tennis gegaan. Mijn aller grootste passie is tennis, het liefst tennis ik elke dag. In dit filmpje vertel ik over mijn droom..... https://youtu.be/tz_Eir-8gHI

Ik volg een gebalanceerd programma waarin tennistrainingen, fysieke trainingen en mentale trainingen goed op elkaar zijn afgestemd. Ik train gemiddeld 14 uur in de week en in Nederland behoor ik al geruime tijd bij de top. Ik speel JT,NRT en ITF, mijn focus gaat nu steeds meer naar de ITF om verder te kunnen komen. Ik heb er alles voor over om de beste te worden.

Om ervaring op te doen wil ik minimaal 2x per jaar een buitenlandse stage doen waar ik dan met andere trainers/spelers in contact kom. Ik ben vorig jaar 2 weken bij de Sanchez Casal academy geweest, ik vond dit super gaaf en heb hier veel geleerd. Ik hoop dan ook dit najaar weer een nieuwe ervaring op te doen, naar Alicante voor een trainingsweek met goede spelers en coaches. 

Jullie hulp kan ervoor zorgen dat ik deze trainingsweek mogelijk kan maken. 

Groetjes Jinte de Boer 

Bedankt voor de support!
Jinte de Boer

Steun Jinte de Boer voor haar trainingskamp Alicante

4

Donateur(s)

€ 650

Gedoneerd

128

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Mijn naam is Jinte de Boer, ik woon in Haarlem en ben 16 jaar oud.  Ik speel al sinds mijn 4e tennis. Lang heb ik tennis en handbal gecombineerd, ma ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Anonieme donateur € 50
Derk Pas € 50 Go girl! Je mag bij jij elk trainingskamp aankloppen.
Sport in Haarlem € 50 Deze had je nog tegoed ;-). Namens alle supporters van Sport in Haarlem: veel succes en vooral plezier in je verdere carrière!
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 Beste Jinte, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.

 
 

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com