Skip to main content

Jolie Baerveldt
Steun Jolie Baerveldt op weg naar het EKU18 te Banska Bystrica in Slowakijke

Atletiek
Jolie Baerveldt heeft in totaal
€ 535 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1286
  Jolie Baerveldt
  Landgraaf
  Limburg
  2 keer C-spelen gewonnen met speerwerpen, 1e allertijden U16 speerwerpen, 1e allertijden U18 speerwerpen, Nederlands Kampioen: Kogelstoten U18 (indoor en outdoor), speerwerpen U18, deelname EK U20 2023 Jeruzalem, 2e prijs NK senioren (600gr speer)

Campagne statistieken

€ 535
21.40%
Donateur(s)
27
Gedoneerd
€ 535
Dag (en) verstreken
227
Dag(en) te gaan
40
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Jolie Baerveldt | Lieve lezer,  Mijn naam is Jolie Baerveldt. Ik ben ben 16 jaar oud en sinds ik 6 jaar ben, is atletiek mijn grote hobby.....

Lieve lezer, 

Mijn naam is Jolie Baerveldt. Ik ben ben 16 jaar oud en sinds ik 6 jaar ben, is atletiek mijn grote hobby. In het begin richtte ik mij op alle onderdelen en deed ik graag mee aan meerkampen. Dat heb ik altijd met heel veel plezier gedaan, maar al snel bleek dat de werponderdelen mij het beste liggen. Ik ben mij daarom meer gaan richten op die onderdelen. Dat doe ik bij AV Unitas, onder begeleiding van twee trainers: Melissa Boekelman en Tom Corstjens. Ik train 5-6 keer per week. Iedere keer weer ga ik met veel plezier naar mijn trainingen. Het is voor mij een manier om mijn energie kwijt te kunnen en telkens weer een drive om te groeien en nieuwe dingen te leren en eigen te maken.

Tot nu toe heeft hard trainen en veel plezier hebben in wat ik doe geleid tot mooie prestaties waar ik trots op ben:   

 • Nederlands kampioen speerwerpen U18
 • Nederlands kampioen kogelstoten U18  (indoor en outdoor)
 • 2e plaats NK Senioren speerwerpen
 • beste prestatie allertijden speerwerpen U16 C 500 gram, 48.24 m
 • beste prestatie allertijden speerwerpen U18 500 gram, 57.05 m
 • 4e prestatie allertijden speerwerpen U20 600 gram, 52,84 m
 • deelname EK u20 te Jeruzalem

Mijn deelname als 16 jarige aan het EK U20 in Jeruzalem was een geweldige ervaring. Het was  niet de uitslag waar ik op gehoopt had, maar wat was het geweldig om daar als 1e jaars U18 met team NL te mogen staan.  Ik heb genoten en kan dan ook niet wachten op wat er komend jaar allemaal gaat komen! In januari ga ik op trainingsstage ter voorbereiding op het seizoen 2024. Ik hoop met de onderdelen kogelstoten en speerwerpen deel te mogen nemen aan het EK U18 in Slowakije.

Mijn ouders en familie steunen mij in mijn wens om op hoog niveau te kunnen trainen. Dit brengt ook kosten met zich mee voor de aanschaf van wedstrijdsperen, kleding, schoenen, alle ritten en overnachtingen die we boeken als ze met mij onderweg zijn. Ook de bekostiging van het trainingskamp en het afreizen naar het EK brengt kosten met zich mee. Graag zou ik zelf mijn bijdrage leveren door een baantje te zoeken, maar door mijn drukke trainingsschema en schoolprogramma is dit bijna niet mogelijk. Om toch mijn deel bij te kunnen dragen heb ik het initiatief genomen om deze campagne op te starten en u om hulp te vragen bij het behalen van mijn doelen en door te groeien tot de atlete die ik wil worden. 

Ik hoop dat u mij hiermee wilt helpen. 

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Jolie Baerveldt

Steun Jolie Baerveldt op weg naar het EKU18 te Banska Bystrica in Slowakijke

27

Donateur(s)

€ 535

Gedoneerd

227

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Lieve lezer,  Mijn naam is Jolie Baerveldt. Ik ben ben 16 jaar oud en sinds ik 6 jaar ben, is atletiek mijn grote hobby. In het begin richtte ik mi ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Loonstra € 10   Laat ze vliegen in Slowakije, Jolie! 🏃‍♀️💪💨🚀 
Lisanne schol € 15   Zet hem op topper!!  
Sven en familie € 15   Op naar goud 💪 
Sybout € 20   Succes Jolie!  
Kiara, Laura, Petra en Rob Sluijpers € 10   🍀🍀🍀 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!