Skip to main content

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 857 niet laden


Steun mij naar de top 100 van de wereld

Karate
heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 500
100.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
570
Dag(en) te gaan
-566
Doelbedrag
€ 500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor | Steun mij naar de top 100 in de karate wereldranking.   Mijn naam is Aouab ik ben 19 jaar en ik doe karate sinds mijn tiende. Vanaf mi....

Steun mij naar de top 100 in de karate wereldranking.

 

Mijn naam is Aouab ik ben 19 jaar en ik doe karate sinds mijn tiende. Vanaf mijn twaalfde begon ik met topsport en in de tussentijd heb ik verschillende internationale titels en medailles achter mijn naam geschreven. Ik ben meermaals Nederlands kampioen en heb Nederland vertegenwoordigd op het EJK in 2019. 

Momenteel heb ik mijn focus op het doorbreken in de top 100 van Wereld Karate Federatie. Via deze ranking is het mogelijk om jezelf te plaatsen bij het voor de Karate1 Premier League en het WK Karate in 2023. Dit zijn de mondiale absolute topniveau. Ik wil mij hiervoor plaatsen, maar daarvoor moet ik eerst in de top 100 terecht komen.

Nu sta ik gerankt in twee categorieën. In de -84kg sta ik op plaats 323 en in de +84 sta ik op plaats 167. Er zijn nog 4 toernooien dit kalenderjaar waar ik punten kan verdienen om in deze ranking te stijgen. Deze toernooien vinden plaats in Egypte, Turkije en Indonesië respectievelijk. Hier hangt een aardig prijskaartje aan vast, waarvan niks vergoed wordt door de karatebond. Daarom hoop ik te rekenen op uw steun, zodat ik mij volledig kan focussen op het sportspecifieke en niet op het financiele gedeelte.

Bedankt!

 

Bedankt voor de support!

Steun mij naar de top 100 van de wereld

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

570

Dag (en) verstreken

€ 500

Doelbedrag

DONATIE | KARATE | NON-PROFIT


Steun mij naar de top 100 in de karate wereldranking.   Mijn naam is Aouab ik ben 19 jaar en ik doe karate sinds mijn tiende. Vanaf mijn twaalfde ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Aouab, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!