Skip to main content

Naomi Wessels
Help Naomi Wessels naar een ijzer sterk seizoen

Schaatsen - Kunstrijden
Naomi Wessels heeft in totaal
€ 1590 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1046
  Naomi Wessels
  's-Hertogenbosch
  Noord-Brabant
  1e plaats selectiewedstrijd 1, 2e plaats selectiewedstrijd 2, 1e plaats Diamand Trophy Antwerpen, 7e plaats ISU Dortmund, 2e plaats NK Advanced Novice, 2024 3e plaats Junioren

Campagne statistieken

€ 240
13.71%
Donateur(s)
5
Gedoneerd
€ 240
Dag (en) verstreken
84
Dag(en) te gaan
4
Doelbedrag
€ 1750

Crowdfunding Campagne voor Naomi Wessels | Hi, Ik ben Naomi Wessels en ik ben 15 jaar oud. Zoals je op de foto kan zien doe ik aan kunstschaatsen. Ik doe dit al 10 jaar....

Hi, Ik ben Naomi Wessels en ik ben 15 jaar oud. Zoals je op de foto kan zien doe ik aan kunstschaatsen. Ik doe dit al 10 jaar met heel veel plezier.

Vorig seizoen was echt een top seizoen met veel prijzen en mooie scores in de categorie Advanced Novice. In de  zomer ging het super goed met mijn drievoudige sprongen, tot 4 dagen voor de selectie dag in Augustus 2023. Door een pijnlijke blessure waren mijn kansen voor deelname aan een Junior Grand Prix en andere mooie internationale wedstrijden ineens voorbij.

In oktober 2023 heb ik ondanks mijn blessure in Nederland nog een wedstrijd geschaatst. Een wedstrijd voor mezelf met eenvoudige elementen. Dit leverde mij toch nog een mooie 3e plaats op en een kwalificatie voor het NK.

Helaas werd ik na deze wedstrijd weer achtervolgd door pech en heb ik maanden maar weinig en aangepast kunnen trainen. Dit was vooral mentaal heel erg moeilijk.

Het NK bleef voor mij een stip op de horizon.

Met een korte voorbereiding en aangepaste elementen hebben we besloten dat ik toch mee ging doen aan het NK. Het was zo tof om eindelijk weer een wedstrijd te schaatsen voor zoveel publiek. Ik ben heel trots en blij dat ik een mooie bronzen medaille heb gehaald. 

Mijn volgende doel is om weer terug te komen op mijn oude niveau om vervolgens weer stappen vooruit te maken naar een nog hoger level. Hiervoor is intensieve training nodig met veel ijs uren en privé sessies. Dit wil ik gaan doen met het trainersteam van Jorik Hendrickx en TKV. Mijn sprongen wil ik technisch verbeteren en mijn kuren uitbreiden en perfectioneren zodat ik in augustus ready ben voor het nieuwe wedstrijdseizoen en wel kan deelnemen aan mooie internationale wedstrijden.

Volgende maand wil ik heel graag nog betere schaatsen kopen, zodat ik ijzer sterk deze intensieve trainingen kan gaan doen. 

Hiervoor heb ik uw hulp hard nodig.

Helpt u mij mee? U kunt altijd naar mijn wedstrijden komen kijken of ik stuur u de livestream of filmpjes toe.

Dank je wel.

 

Bedankt voor de support!
Naomi Wessels

Help Naomi Wessels naar een ijzer sterk seizoen

5

Donateur(s)

€ 240

Gedoneerd

84

Dag (en) verstreken

€ 1750

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Hi, Ik ben Naomi Wessels en ik ben 15 jaar oud. Zoals je op de foto kan zien doe ik aan kunstschaatsen. Ik doe dit al 10 jaar met heel veel plezier. ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Familie € 15   Heel veel succes Naomi 
Anonieme donateur € 25    
Anonieme donateur € 100    
Hurk € 15   Succes Naomi  
Hanegraaf € 10   Succes met het komende seizoen 🙏 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!