Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Jolanda Vos
Steun Nederlands Kampioen Jolanda Vos op weg naar Junior Grandprix

Schaatsen - Kunstrijden
Jolanda Vos heeft in totaal
€ 3062 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 758
  Jolanda Vos
  Sprang-Capelle
  Noord-Brabant
  Latvia Trophy dec-2022 7th place of 24 and Personal Best, Bavarian Open feb-2023 2nd place, Dutch Champion Junior Ladies 2023

Campagne statistieken

€ 550
15.71%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 550
Dag (en) verstreken
166
Dag(en) te gaan
4
Doelbedrag
€ 3500

Crowdfunding Campagne voor Jolanda Vos | Mijn naam is Jolanda Vos, net 18 jaar geworden en woonachtig in Sprang-Capelle. Vorig seizoen ben ik Nederlands Kampioen Junior....

Mijn naam is Jolanda Vos, net 18 jaar geworden en woonachtig in Sprang-Capelle. Vorig seizoen ben ik Nederlands Kampioen Junioren dames 2023 geworden tijdens de Challenge Cup eind februari 2023 en had de ambitie om het nieuwe seizoen 2023/2024 te starten met een Junior Grandprix, mezelf te plaatsen voor het Junior Wereldkampioenschap en een start te maken in de categorie Senioren.

Maar dat liep toch even anders!

Een zware blessure aan mijn enkel houdt me 3 maanden van het ijs en daarna volgt een lange periode van vallen en opstaan, omgaan met teleurstellingen en doelen bijstellen.

Gelukkig heb ik wel deel kunnen nemen aan de Junior Grandprix in Budapest. Wat een bijzondere ervaring!

Vanaf het moment dat ik mijn zelfvertrouwen en het vertrouwen in mijn enkel terug heb, gaan mijn wedstrijden een stuk beter en kan ik een mooie stijgende lijn laten zien.

Bij mijn laatste ISU wedstrijd van dit seizoen, de Challenge Cup, heb ik een mooie 9e plaats behaald bij het internationale deelnemersveld van 23 schaatssters en zilver bij het Nederlands Kampioenschap 2024. Helaas maak ik een cruciale fout in de korte kür, wat mij een 10e plaats oplevert. De volgende dag behaal ik met de beste lange kür van dit seizoen een 5e plaats, WK-punten en ben daarmee de beste rijdster bij de Nederlandse dames. Uiteindelijk kwam ik een paar puntjes te kort om opnieuw Nederlands Kampioen te worden.

Maar gezien mijn blessure en de lange herstelperiode ben ik blij met het eindresultaat van dit seizoen.

Inmiddels zijn er twee nieuwe küren gemaakt en er staan een aantal internationale trainingsstages op de planning. Ook hoop ik opnieuw op een deelname aan de Junior Grandprix 2024.

Omdat mijn ouders bijna alles zelf betalen, zoals de trainingen, ijshuur, kleding, schaatsen, wedstrijden en reiskosten, wil ik heel graag ook mijn steentje bijdragen in de kosten van de buitenlandse stages. Neem ook eens een kijkje op mijn nieuwe website jolandavos.com.

Helpt u mij mee?

Bedankt voor de support!
Jolanda Vos

Steun Nederlands Kampioen Jolanda Vos op weg naar Junior Grandprix

2

Donateur(s)

€ 550

Gedoneerd

166

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Jolanda Vos, net 18 jaar geworden en woonachtig in Sprang-Capelle. Vorig seizoen ben ik Nederlands Kampioen Junioren dames 2023 geworden ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Jolanda, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100. We wensen je veel succes met je sportcarrière!  
Thea van Zandwijk € 50    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!