Skip to main content

Ricardo Franken
steun Europees kampioen Ricardo Franken op weg naar het WK 2024

Karate - Sparring
Ricardo Franken heeft in totaal
€ 1875 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 763
  Ricardo Franken
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  Europees kampioen 2023 junior min 76 kilo, goud op Youth league Cyprus 2022 en 2023, zilver op EJK Finland 2021, Brons op EJK Tjechië 2022

Campagne statistieken

€ 1050
35.00%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 1050
Dag (en) verstreken
623
Dag(en) te gaan
-417
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Ricardo Franken | Welkom, wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn pagina. Mijn naam is Ricardo Franken en ik ben 16 jaar oud. Mijn grot....

Welkom, wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn pagina.

Mijn naam is Ricardo Franken en ik ben 16 jaar oud. Mijn grote passie is karate. Ik begon hiermee toen ik 6 jaar oud was bij Unity99 in Rotterdam en ik train daar nog steeds bijna dagelijks. Ik zit in HAVO-5 op Thorbecke topsport een speciale LOOT school waar ik school en sport goed kan combineren.

Ik train ook wekelijks met het nationale team zodat ik ook met andere atleten uit Nederland kan sparren en ben daarnaast ook begonnen met krachtsport om sterker te worden. Kortom ik wil alles doen om mijn doel te bereiken!

Ik heb al vele mooie bekers en medailles gewonnen in Nederland, België, Duitsland, Luxenburg, Italië, Portugal, Engeland, Frankrijk, Finland, Cyprus en Tsjechië 

Vorige week werd ik Europees kampioen in Cyprus, een droom die werkelijkheid werd!

Vorig jaar won ik brons op het Europees kampioenschap in Praag

In 2021 mocht ik voor het eerst deelnemen aan het Europees kanpioenschap  in Finland waar ik zilver won

Doordat ik 2e werd op het EJK in 2021 werd ik genomineerd voor Sport Awards Rotterdam 2021 in de categorie sporttalent en uiteindelijk werd ik ook daar de winnaar van!

Mijn droom is om uiteindelijk deel te mogen nemen aan de Olympische spelen maar tot die tijd wil ik zoveel mogelijk naar grote internationale  toernooien afreizen.

Mijn doel voor nu is om alle Youth leagues en meetmomenten te bezoeken om zoveel mogelijk punten te verzamelen om aan de top te blijven zodat ik bij de senioren mag gaan deelnemen aan de Premier Leagues.

Om naar deze internationale toernooien te kunnen reizen is er veel geld nodig. Ik wil u daarom vragen of u mij hierbij zou willen steunen,  eenmalig doneren of in de vorm van sponsoring. Alle hulp is welkom! Alvast mijn hartelijke dank! 

Wilt u mij sponsoren? Stuur dan een email naar  kunnen we iets voor elkaar betekenen

Bedankt voor de support!
Ricardo Franken

steun Europees kampioen Ricardo Franken op weg naar het WK 2024

2

Donateur(s)

€ 1050

Gedoneerd

623

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Welkom, wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn pagina. Mijn naam is Ricardo Franken en ik ben 16 jaar oud. Mijn grote passie is karate. Ik bego ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Corina den Hartog € 50   Van harte gefeliciteerd met je EKplak en veel succes met alles wat er nog op je pad komt. 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!