Steun de crowdfunding campagne:

Support Lynn Holtman Op De HandbalAcademie Papendal

Lynn Holtman
Support Lynn Holtman op de HandbalAcademie Papendal

Handbal
 • Talent Profiel
  Lynn Holtman
  Arnhem
  Handbal
  Gelderland
  gouden medaille EHF Championship 2021

Campagne statistieken van
Lynn Holtman

€ 2580
64.50%
Donateur(s)
10
Gedoneerd
€ 2580
Dag (en) verstreken
218
Dag(en) te gaan
-43
Doelbedrag
€ 4000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lynn Holtman | Hoi, ik ben Lynn Holtman, 17 jaar oud en kom uit Apeldoorn.Sinds augustus 2020 woon ik intern op de HandbalAcademie op Papenda....

Hoi, ik ben Lynn Holtman, 17 jaar oud en kom uit Apeldoorn.
Sinds augustus 2020 woon ik intern op de HandbalAcademie op Papendal. Hier volg ik een intensief schema van 2 keer per dag trainen en tussen de trainingen door ga ik naar het Beekdal college in Arnhem waar ik examen doe voor mijn HAVO diploma.

Mijn eerdere doel deelname aan het EK met Oranje U17 in Polen afgelopen zomer heb ik gehaald! We hebben een prachtige gouden medaille gehaald en ons geplaatst voor het WK in 2021 in Georgië. Het nieuwe doel is opnieuw geselecteerd te worden voor Orange U18 en op het WK  in augustus 2022 zo hoog mogelijk te eindigen.

Ik werk hard om mijn persoonlijke doelen waar te kunnen waarmaken. Deelnemen aan het programma van de HandbalAcademie en trainen en competitie spelen bij Kwiek Raalte zijn belangrijke factoren voor mijn ontwikkeling. Het is ontzettend leuk, maar kost ook veel tijd en geld bv de kamerhuur en reiskosten. Naast school en trainen blijft er weinig tijd over om te kunnen werken, daarom ben ik via Talentboek op zoek financiële ondersteuning.

Met jullie hulp, naast de steun van mijn ouders, kan ik blijven gaan voor mijn handbal-droom en zo hopelijk mijn financiële steentje bijdragen.

De Handbal Academie is een traject van 4 jaar. De weg is lang, waardoor ik behalve voor dit jaar ook sponsoren zoek voor een langere periode. Bij interesse mail mij; 


Waar mogelijk wil ik graag een steentje bijdragen in jullie reclame-uitingen. 

Alvast bedankt,

Groetjes Lynn

 

Bedankt voor de support!
Lynn Holtman

Support Lynn Holtman op de HandbalAcademie Papendal

10

Donateur(s)

€ 2580

Gedoneerd

218

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag

DONATIE | HANDBAL | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Lynn Holtman, 17 jaar oud en kom uit Apeldoorn.Sinds augustus 2020 woon ik intern op de HandbalAcademie op Papendal. Hier volg ik een inte ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Marktslager Van Bussel € 280 Succes Lynn!
Anonieme Donateur € 250 je bent een topper Lynn
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500 Beste Lynn, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Michel Van der Ven € 100
Ron en Jolanda van 't Erve € 100 Succes Lyn, je hebt een plan go on.
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com