Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Mila Larmené
Support Mila Larmené en help haar naar de Europese tafeltennis top!

Tafeltennis
Mila Larmené heeft in totaal
€ 1150 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1420
  Mila Larmené
  Venray
  Limburg
  2024 NJK MO13A 3e, 2024 Jeugrangslijsttoernooi Den Haag MO13A 1e, 2023 Jeugrangslijsttoernooi Tilburg MO11A 1e, 2023 NJM MO11 2e

Campagne statistieken

€ 1150
65.71%
Donateur(s)
36
Gedoneerd
€ 1150
Dag (en) verstreken
176
Dag(en) te gaan
3
Doelbedrag
€ 1750

Crowdfunding Campagne voor Mila Larmené | Hallo allemaal, Ik ben Mila Larmené, 11 jaar oud en dol op tafeltennis. Mijn enthousiasme voor de sport heeft me al naar ge....

Hallo allemaal,

Ik ben Mila Larmené, 11 jaar oud en dol op tafeltennis. Mijn enthousiasme voor de sport heeft me al naar geweldige kansen gebracht, waaronder deelname aan een 5 landen toernooi in Duitsland en de Europese Minichamps in Frankrijk. Op nationaal niveau heb ik meerdere keren het podium mogen betreden.

Om mijn passie verder te kunnen ontwikkelen, heb ik jullie hulp nodig. Eventuele donaties worden gebruikt voor het dekken van inschrijfgelden voor zowel nationale als internationale toernooien, het bijwonen van extra trainingsdagen en trainingskampen, en de aanschaf van benodigde materialen.

Of je nu een kleine of grote bijdrage kunt leveren, alle donaties zijn van harte welkom en zeer gewaardeerd. Voor bedrijven die genereus bijdragen, kan ik als tegenprestatie het logo als sponsor op mijn wedstrijdshirt plaatsen.

Mijn doel is om aansluiting te vinden in de Europese tafeltenniswereld. Hoewel mijn deelname aan de Europese Minichamps afgelopen zomer een prachtige en leerzame ervaring was, heb ik gemerkt dat er nog veel werk te verzetten is om echt een plek te veroveren in Europa.

Samen met jullie steun hoop ik mijn grote droom te verwezenlijken: deelname aan de Olympische Spelen. Dank jullie wel voor het overwegen en bijdragen aan mijn reis naar succes.

Met sportieve groet,
Mila Larmené

Bedankt voor de support!
Mila Larmené

Support Mila Larmené en help haar naar de Europese tafeltennis top!

36

Donateur(s)

€ 1150

Gedoneerd

176

Dag (en) verstreken

€ 1750

Doelbedrag

DONATIE | TAFELTENNIS | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Ik ben Mila Larmené, 11 jaar oud en dol op tafeltennis. Mijn enthousiasme voor de sport heeft me al naar geweldige kansen gebracht, ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 10    
Jola € 5   Zet 'm op Mila 
Charles € 50   Goed bezig Mila👍👍👍 
Anonieme donateur € 10    
Anonieme donateur € 15    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.