Skip to main content

Temmo Koopmans
Temmo Koopmans op weg van de kart naar de autosport

Autosport - kart
Temmo Koopmans heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 977
  Temmo Koopmans
  Nijverdal
  Overijssel
  Vice Nederlands kampioen / Benelux Series eindklassement P4 2021, Nederlands kampioen 2022, Ticket WK finals 2021/2022, Ranking Wereld cup (WSK Italië) top 36
  www.temmokoopmans.nl

Campagne statistieken

€ 500
2.50%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
567
Dag(en) te gaan
-371
Doelbedrag
€ 20000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Temmo Koopmans | Het doel van Temmo (11jr) is om later in de autosport te kunnen rijden. Dat vraagt om hardwerken en investeren in goed mater....

Het doel van Temmo (11jr) is om later in de autosport te kunnen rijden. Dat vraagt om hardwerken en investeren in goed materiaal, wedstrijden rijden en trainen. 

Coach Jesse Smeets: Temmo Koopmans is een van de junior rijders die ik begeleid op de nationale en internationale wedstrijden. Temmo is een gedreven en leergierige jongen die hard werkt om beter te worden en de top in het karten/autosport te bereiken.
Temmo heeft de laatste 2 jaar een ongelofelijke groei doorgemaakt. Vorig jaar reed Temmo voor het eerst in Italië. Dit is het hoogste niveau in de kartsport. Hij werkte zich op naar de top tien. Hij is 2 jaar jonger dan zijn concurrenten, om dan al dit soort resultaten te behalen is veelbelovend. Temmo neemt het niet alleen op tegen oudere kinderen maar deze kinderen doen ook gemiddeld 40 races per jaar. Temmo doet er nu nog niet de helft per jaar. 

Karten is een sport waar grote budgetten in omgaan. Vaak gaat hierdoor talent verloren. Als Temmo het budget bij elkaar kan krijgen zodat hij dezelfde kalender kan rijden als de andere kinderen, kan hij hier zijn carrière van maken!"

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Temmo Koopmans

Temmo Koopmans op weg van de kart naar de autosport

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

567

Dag (en) verstreken

€ 20000

Doelbedrag

DONATIE | AUTOSPORT - KART | NON-PROFIT


Het doel van Temmo (11jr) is om later in de autosport te kunnen rijden. Dat vraagt om hardwerken en investeren in goed materiaal, wedstrijden rijden e ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!