Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Kirsten de Wit
Wie helpt Kirsten naar de top-8 van Europa! (vervolg)

Badminton
Kirsten de Wit heeft in totaal
€ 4750 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1033
  Kirsten de Wit
  Bunschoten
  Utrecht
  8x Nederlands jeugdkampioen waaronder drievoudig Nederlands kampioen U19 in 2022, 7x Internationale titel op het Europese circuit toernooien U17 & U19, 2x 5e plaats EJK (dubbel U15 & mix U19), In december 2022 eerste internationale titel in senioren circuit + eind 2022 top 100 dubbel en top 200 mix van de wereldranking

Campagne statistieken

€ 1500
75.00%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
85
Dag(en) te gaan
96
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Kirsten de Wit | Ik ben Kirsten de Wit en mijn droom kost geld. Een olympische droom in een door Azië gedomineerde sport waarin in Europa re....

Ik ben Kirsten de Wit en mijn droom kost geld. Een olympische droom in een door Azië gedomineerde sport waarin in Europa relatief weinig geld in omgaat, maar na voetbal wel de meest beoefende sport ter wereld is.

Ik woon en train doordeweeks op het nationale sportcentrum Papendal. Hier train ik 2 keer per dag en tussen de trainingen door volg ik de studie Sportkunde aan de HAN hogeschool.

Daarnaast speel ik competitie in de eredivisie bij BV Almere. Het eerste doel is top 8 van Europa / top 40 van de wereld en plaatsing voor de Europese en Wereldkampioenschappen in de komende jaren. Trainen en wonen op Papendal is niet gratis en daarnaast moet ik om mijn doel te bereiken ongeveer 15 internationale toernooien spelen per jaar. Een buitenlands toernooi kost 600-650 euro per toernooi (vluchten/hotel/eten en inschrijfgeld).

Badminton Nederland geeft een beperkt reisbudget. Ik gebruik de donaties om zo veel mogelijk internationale toernooien te kunnen spelen en zo de aansluiting te krijgen bij in eerste instantie de Europese top. De Europese circuit toernooien waarin ik moet starten kennen geen of een zeer beperkt prijzengeld. Een volgende stap zal ook buiten Europa zijn.

Deze fundraising is naast bestaande sponsoren en bijdrage van mijn ouders zodat ik het volledige programma kan draaien en geld niet de limitatie wordt voor een succesvolle stap naar de Europese top. Het fundraising doel stelt mij in staat 3 buitenlandse (Europese) toernooien te financieren of een mogelijke stageperiode buiten Nederland.

Bedankt voor de support!
Kirsten de Wit

Wie helpt Kirsten naar de top-8 van Europa! (vervolg)

3

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

85

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


Ik ben Kirsten de Wit en mijn droom kost geld. Een olympische droom in een door Azië gedomineerde sport waarin in Europa relatief weinig geld in omga ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Kirsten, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! We wensen je veel succes met je badmintoncarrière!  
van Diermen Beheer BV € 500    
Fysio 4 You € 500   Veel succes!!! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!