Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Nadiah Krachten
Wie helpt Nadiah in haar reis naar de top?

Judo
Nadiah Krachten heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1524
  Nadiah Krachten
  Arnhem
  Gelderland
  Nederlands Kampioen Senioren 2019, 1e European Open Warschau 2024, Deelname EK & WK junioren
  http://www.nadiahkrachten.nl

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
84
Dag(en) te gaan
97
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Nadiah Krachten | Hoi allemaal, Ik ben Nadiah Krachten 23 jaar oud en ben topsporter judo. In de zomer van 2023 ben ik na 2,5 jaar fulltime....

Hoi allemaal,

Ik ben Nadiah Krachten 23 jaar oud en ben topsporter judo.

In de zomer van 2023 ben ik na 2,5 jaar fulltime trainen op Papendal uitgestroomd uit het programma. Dat ik weg moest kwam als een klap en ik zat toen erg te twijfelen of ik nog wel door wilde met judo. Na goed nadenken en meerdere gesprekken heb ik ervoor gekozen om door te gaan. Dit omdat er nog veel meer inzit wat er nog niet uitgekomen is, mijn vertrouwen in dat ik de top kan halen is erg groot en dat kan ook via een andere weg dan Papendal.

Maak ik het me daar een stuk moeilijker mee…. ja. Het gaat mij meer geld, tijd en energie kosten nu ik meer moet gaan regelen en betalen. Dit gaat voornamelijk om reiskosten, trainingsstages en toernooien wat veel geld kost. Maar ik heb vertrouwen in mijzelf dat ik via deze weg alles wat er nog inzit eruit kan halen en mij met de top van de wereld kan gaan meten.

Tot nu toe ben ik erg blij met de keuze die ik hebt gemaakt. Sinds ik uitgestroomd ben in de zomer heb ik meerdere mooie prestaties behaald. 3e plek op de World Univesity Games in Chengdu 2023, 3e op de European Open in Praag 2023 en mijn mooiste tot nu toe kampioen op de European Open in Warschau 2024. Dit geeft mij de bevestiging en motivatie dat er nog zeker meer te behalen valt en dat alle tijd en energie die ik erin stop het waard is.

Om mijn droom waar te maken ben ik opzoek naar sponsors die me in deze reis financieel kunnen ondersteunen. Judo is voor mij niet alleen een sport maar ook een levenswijze.

U kunt ook een kijkje nemen op mijn site: www.nadiahkrachten.nl 

 

Groetjes, 

Nadiah Krachten

Bedankt voor de support!
Nadiah Krachten

Wie helpt Nadiah in haar reis naar de top?

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

84

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hoi allemaal, Ik ben Nadiah Krachten 23 jaar oud en ben topsporter judo. In de zomer van 2023 ben ik na 2,5 jaar fulltime trainen op Papendal uitges ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!