Skip to main content

Yaël Schipper
Yaël Schipper naar Europa Cups! Help jij mee?!

Judo
Yaël Schipper heeft in totaal
€ 2975 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 822
  Yaël Schipper
  Dronten
  Flevoland
  https://www.judoinside.com/judoka/104634/Yael_Schipper/judo-career

Campagne statistieken

€ 360
14.40%
Donateur(s)
12
Gedoneerd
€ 360
Dag (en) verstreken
72
Dag(en) te gaan
48
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Yaël Schipper | Hallo, wat leuk dat je mijn Talentboek bezoekt! Mijn naam is Yaël Schipper, ik ben 16 jaar en ik heb een droom:De internat....

Hallo, wat leuk dat je mijn Talentboek bezoekt!

Mijn naam is Yaël Schipper, ik ben 16 jaar en ik heb een droom:
De internationale judo top halen en Nederland vertegenwoordigen op de Olympische Spelen!

Wat begon als “de eerste sport die je probeert na het behalen van je zwemdiploma” op mijn 6e, is ondertussen mijn grote passie!

Op dit moment zit ik in 6 VWO op het Center for Sports and Education (CSE) in Zwolle. Daar train ik 3 ochtenden in de week voordat mijn lessen op school beginnen. Daarnaast train ik in de avonden bij het NTC op Papendal, bij de talentpartner regiotraining in Heerde, in Hengelo en in mijn woonplaats Dronten. Vanaf september hoop ik met de bachelor Psychologie te beginnen aan de RUG.

Afgelopen jaar heb ik door hard trainen een flink aantal mooie resultaten behaald zowel nationaal als internationaal.
Mijn resultaten zijn terug te vinden op mijn pagina van de website JudoInside.com
JudoInside - Yaël Schipper Judoka

Ook heb ik afgelopen jaar de sportverkiezing van de gemeente Dronten gewonnen in de categorie sporttalent van het jaar.

Recent heeft de Judo Bond Nederland (JBN) mij naar aanleiding van mijn resultaten en ontwikkeling opnieuw geselecteerd voor deelname aan European Cadet Cups (ECC). Bij deze toernooien mag ik Nederland gaan vertegenwoordigen op verschillende plekken in Europa. Door goed te presteren op deze toernooien kan ik vervolgens worden geselecteerd voor het EK en WK 2024.

Om mij hier zo goed mogelijk op voor te bereiden, train ik hard door in Nederland. Daarnaast doe ik ter voorbereiding mee aan internationale trainingsstages.

Ik vind het natuurlijk te gek dat deze kansen mij geboden worden en ik ga er volledig voor! Helaas zijn de kosten om op dit niveau mijn sport te beoefenen erg hoog. Omdat alleen de kosten van de titeltoernooien (EK, WK) door de JBN vergoed worden, moeten de kosten van de komende ECC’s door mijzelf betaald worden. Naast de kosten voor deelname aan deze toernooien en reis-/ verblijfskosten (+/- €700,- per keer), zijn ook de kosten van trainingsstages, materialen zoals IJF goedgekeurde judopakken, sportkleding, tape en sportvoeding allemaal voor eigen rekening. Deze kosten lopen dusdanig op dat het niet meer lukt om al deze kosten zonder sponsoring en donaties te kunnen dragen.

Ik ben daarom dringend op zoek naar donateurs en sponsoren die mij kunnen helpen om mijn dromen te verwezenlijken. Iedere bijdrage wordt enorm gewaardeerd! Een donatie via mijn talentboek komt volledig bij mij terecht zonder afdracht aan derden.

Indien u een bedrijf heeft of iemand kent die interesse heeft om mij bedrijfsmatig te sponsoren, dan kom ik graag zo spoedig mogelijk met u in contact. Ik zou graag willen onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Ook een eenmalige bedrijfsmatige donatie is van harte welkom. Het Yvonne van Gennip Talentfonds is door de belastingdienst aangewezen als ANBI waardoor u als bedrijf uw bijdrage kunt opvoeren als kosten bij de belastingdienst.

Als u het leuk vindt om mij te volgen, dan kan dat via de onderstaande kanalen:

Instagram: yael_schipper_judoka
Facebook: Yaël Schipper judoka

Alvast heel erg bedankt voor uw interesse en bijdrage!

Met vriendelijke groet,

Yaël SchipperBedankt voor de support!
Yaël Schipper

Yaël Schipper naar Europa Cups! Help jij mee?!

12

Donateur(s)

€ 360

Gedoneerd

72

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hallo, wat leuk dat je mijn Talentboek bezoekt! Mijn naam is Yaël Schipper, ik ben 16 jaar en ik heb een droom:De internationale judo top halen en N ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Ilse € 25    
Edwin Spoelstra € 25   Heel veel succes Yaël, ook met je schoolexamens!  
Tim Baijens € 25   Succes Yaël 💪 
Linda € 20   Ga ervoor! 💪🏻 
Hanneke van der Veen € 20   Via Marije vaak meegeleefd met jouw prestaties. Ik was je alle succes en geluk op weg naar de top.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!