Skip to main content

Dylan Lemmens
Steun Dylan Lemmens naar het EK (Roemenie) en hopelijk WK (Griekenland) in 2024 !

Jiu-Jitsu
Dylan Lemmens heeft in totaal
€ 1322 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 976
  Dylan Lemmens
  Gouda
  Zuid-Holland
  Nederlands kampioen 2022, 1e Europees Kampioenschap Lille Frankrijk 2023, 5de plaats Wereldkampioenschap Kachastan 2023, NM 1 ranking U18+ 81 KG / 2023

Campagne statistieken

€ 562
22.48%
Donateur(s)
14
Gedoneerd
€ 562
Dag (en) verstreken
58
Dag(en) te gaan
136
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Dylan Lemmens | Wat super dat je mijn campagne bekijkt !! Na een top jaar in 2023, * 2de Nederlands Kampioenschap in een hogere leeftijd ca....

Wat super dat je mijn campagne bekijkt !!

Na een top jaar in 2023,

* 2de Nederlands Kampioenschap in een hogere leeftijd categorie.

* 1e op het Europees Kampioenschap in Lille.

* 5de op het Wereld Kampioenschap in Kazachstan.

* 1e op de Wereld Ranglijst U 18 + 81 KG.

* en verkozen tot talent van het jaar van 2023,

mag ik in april weer uitkomen voor Nederland op het Europees Kampioenschap in Roemenië in de U 21 als 1e jaars, dit fantastische nieuws heb ik afgelopen woensdag gekregen.

Maar net als vorig jaar komt hier veel bij kijken: trainen bij den Edel (mijn eigen sportschool), Papendal ( de nationale trainingen), wedstrijden draaien, trainingskampen, naar de grote toernooien afreizen en verblijven, inschrijfgelden, kleding (team NL), pakken enz., dit kost dus veel centjes.

Naast school, ik doe de opleiding MBO sport en bewegen, waar ik ook stage voor loop, kan ik in de vakanties en de zaterdagen werken in de Horeca, maar dit is lang niet genoeg om alle kosten te dekken. Vorig jaar hebben heel veel lieve sponsors mij gesteund met hun bijdrage, en samen met mijn grootste sponsors, mijn ouders, kon ik de bovengenoemde prachtige resultaten behalen en mijn sportieve droom nastreven, ooit misschien op de World Games knokken. 

Ik hoop dat u mij weer zou willen helpen mijn doelen te behalen die nodig zijn om misschien met een mooi resultaat naar huis te komen van het EK en misschien zelfs in juni geselecteerd te worden voor het WK in Griekenland.

Uiteraard zijn tegenprestatie’s zeker bespreekbaar bij wat grotere donatie’s, kleding patch of misschien heeft u zelf een leuk idee, kom maar op !!  Of misschien kent u een bedijf dat een jonge Goudse sporter zou willen helpen ???? Let me know !! Maar elke donatie is van harte welkom en ben ik super blij mee !!!!

Liefs Dylan  

Bedankt voor de support!
Dylan Lemmens

Steun Dylan Lemmens naar het EK (Roemenie) en hopelijk WK (Griekenland) in 2024 !

14

Donateur(s)

€ 562

Gedoneerd

58

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JIU-JITSU | NON-PROFIT


Wat super dat je mijn campagne bekijkt !! Na een top jaar in 2023, * 2de Nederlands Kampioenschap in een hogere leeftijd categorie. * 1e op het Eur ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Mischa&Kelly € 25   Lieve Dylan, Geloof in jezelf Vertrouw op jezelf Wanneer je dit kunt, ben je al meer dan over de helft. Zet ‘m op! Zoiezo trots.  
Judith € 12   Suc6!!  
Mirelle Fikenscher € 15   Zet m op 💪🏼 
Ingrid € 10   succes!! 
E&J € 50   GO GO GO !!! TROTS  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!