Skip to main content

James Pikkaart
Steun James op weg naar de jeugd grand slams.

Tennis
James Pikkaart heeft in totaal
€ 1825 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 721
  James Pikkaart
  Amstelveen
  Noord-Holland
  Halve finale Nederlandse kampioenschappen onder 16 jaar/ als nummer 1 geëindigd van Nederland onder 16 jaar
  Jamespikkaart.nl

Campagne statistieken

€ 825
4.13%
Donateur(s)
7
Gedoneerd
€ 825
Dag (en) verstreken
849
Dag(en) te gaan
-699
Doelbedrag
€ 20000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor James Pikkaart | Mijn naam is James Pikkaart en ben een junior professionele tennisser. Ik train 28 uur in de week op het Amstelpark tennis a....

Mijn naam is James Pikkaart en ben een junior professionele tennisser. Ik train 28 uur in de week op het Amstelpark tennis academy in Amsterdam. Mijn hele leven staat in de vorm van tennis. Toen ik 3 jaar was begon ik met mijn eerste tennislessen en wist ik meteen al dat ik tennis het leukste vond wat er was. Ik begon natuurlijk met tennissen omdat ik het leuk vond, maar gauw werd er al gezien dat ik veel progressie had om goed te worden.

Toen ik 7 jaar was werd mijn zusje gescout bij de tennisbond (geselecteerde kinderen met veel progressie) Ik was natuurlijk ontzettend jaloers dat ik niet gezien werd door de scouts. Vanaf de dag van toen wist ik dat ik door mijn intrinsieke motivatie te tonen ik het beste uit mezelf kon halen en ik gaf echt niet op, daarom ging ik elke keer met mijn ouders mee naar mijn zusje haar bondstraining en ging ik een kwartier voor dat haar training begon met mijn moeder op de voorste baan tennissen in de hoop dat de bondstrainer me dan wel zag. De weken gingen voorbij en de trainer liep maar steeds door, maar iets zei mij niet op te geven. En 1 week later bleef de trainer opeens staan langs de kant, ze vroegen wie ik was en/of ik een keer mee wilde spelen, en werd meteen aangenomen bij de tennisbond. En dat maakte mij de tennisser die ik nu ben.

Sinds kort train ik ook op het ntc het nationale tennis centrum van Nederland waar alle mogelijke potentiële tennisser opgeleid worden tot de top. 

 

Nu ik 16 ben en als nummer 1 van Nederland op de ranglijst geëindigd ben begint pas mijn mooie opkomende carrière. Nu ik veel internationale toernooien moet spelen om punten te behalen om uiteindelijk mee te doen aan de jeugd grandslamtoernooien ( hoogst herhaalbare toernooien over de wereld) heb ik financiële steun nodig van sponsoren of bedrijven die mij dan de mogelijkheid geven dit doel te behalen.

Alle donaties zijn welkom en als tegenprestatie zal ik m’n sponsoren op de hoogte houden van mijn weg naar de top!

ook heb ik mijn eigen website : jamespikkaart.nl daar vind u meer over mij en mijn prestaties ! 

James 

Bedankt voor de support!
James Pikkaart

Steun James op weg naar de jeugd grand slams.

7

Donateur(s)

€ 825

Gedoneerd

849

Dag (en) verstreken

€ 20000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Mijn naam is James Pikkaart en ben een junior professionele tennisser. Ik train 28 uur in de week op het Amstelpark tennis academy in Amsterdam. Mijn ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste James, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Fons Baas € 100    
Maarten Elenbaas € 50    
Floris Minnaert € 30   Ook deze ‘Pikkaart’ is het investeren waard. Professionaliteit en Passie zijn woorden die bij me opkomen. Never ever give up!!💪🏼💪🏼  
Emily, Claudia and Jean-Paul van Hollebeke € 25   May your dreams come true !  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!