Skip to main content

Veronique Kocken
Steun jij Veronique naar het EJK in Napels ?

Schermen - Degen
Veronique Kocken heeft in totaal
€ 2111 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1048
  Veronique Kocken
  Huisseling
  Noord-Brabant
  Nederlands kampioen 2020, 2021 en 3e 2023, 2e NK Equipe degen dames 2023, Nederlandse U17 ranking 1e/ Europese ranking 209, 1e Senior Dutch Open NED, 7e Krefeld GER, 85ste ECC Bratislava SK (283 deelnemers)

Campagne statistieken

€ 940
98.95%
Donateur(s)
30
Gedoneerd
€ 940
Dag (en) verstreken
149
Dag(en) te gaan
-119
Doelbedrag
€ 950
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Veronique Kocken | Hallo ik ben Veronique Kocken 16 jaar oud met een grote passie voor schermen en heb onlangs te horen gekregen dat ik ook d....

Hallo ik ben Veronique Kocken 16 jaar oud met een grote passie voor schermen en heb onlangs te horen gekregen dat ik ook dit jaar weer mag deelnemen aan de Europese jeugd kampioenschappen U17 degen schermen ditmaal in Napels ITA.

Naast deelname aan het EJK aankomende maand staat er ook mijn 1e wereldbeker U20 individueel + team in Beauvais FRA op het programma. 

Ik ben abitieus en wil graag in de toekomst nog aan meer EJK's, WJK's en Wereldbekers deel gaan nemen. Train er op dit moment ook erg hard voor om zowel individueel als met Team NL mooie resultaten namens Nederland op deze grote internationale toernooien neer te gaan zetten. Helaas moet ik deze wedstrijden wel zelf allemaal bekostigen. De reis, onderdak en inschrijfgeld individueel en team. Op dit moment zijn mijn ouders mijn grootste sponsors en probeer met diverse baantjes in mijn vrije tijd ook een steentje aan het kostenplaatje bij te dragen. Ook ben ik super blij met de giften van mensen die via het Yvonne van Gennip Talent Fonds mij een steuntje in de rug willen geven!  

 

 

Bedankt voor de support!
Veronique Kocken

Steun jij Veronique naar het EJK in Napels ?

30

Donateur(s)

€ 940

Gedoneerd

149

Dag (en) verstreken

€ 950

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - DEGEN | NON-PROFIT


Hallo ik ben Veronique Kocken 16 jaar oud met een grote passie voor schermen en heb onlangs te horen gekregen dat ik ook dit jaar weer mag deelnemen a ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Buts Meulepas B.V. € 50   veel succes 
Ardie € 15    
Gerrie van Helvoort € 10   Geniet ervan Veronique! 
Kim Jaspers € 25   Veel Succes Veronique!!! 
Een fan! € 5   Succes Veronique! 🍀 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!