Steun de crowdfunding campagne:

Steun Jolanda Vos Op Weg Naar Junior Grandprix

Jolanda Vos
Steun Jolanda Vos op weg naar Junior Grandprix

Schaatsen - Kunstrijden
 • Talent Profiel
  Jolanda Vos
  Sprang-Capelle
  Schaatsen - Kunstrijden
  Noord-Brabant
  2022 winner of the Ice Talent Trophy Hasselt, categorie Junior

Campagne statistieken van
Jolanda Vos

€ 1260
36.00%
Donateur(s)
13
Gedoneerd
€ 1260
Dag (en) verstreken
140
Dag(en) te gaan
8
Doelbedrag
€ 3500

Crowdfunding Campagne voor Jolanda Vos | Mijn naam is Jolanda Vos, 16 jaar en ik woon in Sprang-Capelle. Ik wil u de passie en liefde die ik heb voor het kunstschaatsen....

Mijn naam is Jolanda Vos, 16 jaar en ik woon in Sprang-Capelle. Ik wil u de passie en liefde die ik heb voor het kunstschaatsen laten voelen en meegeven wat ik wil bereiken in het kunstschaatsen, wat mijn ultieme doel is en wat daarvoor nodig is. Dit seizoen ben ik, na een jaar zonder wedstrijden, gestart in de categorie Junioren en heb al mooie resultaten behaald waaronder een 1e plaats tijdens de Ice Talent Trophy in Hasselt begin februari. Hier heb ik mijn PB van dit seizoen gehaald. Helaas is het NK / Challenge Cup voor mij niet goed verlopen, maar hier heb ik de afgelopen weken een goed leermoment van kunnen maken. Doorzetten, met vallen en opstaan, dat hoort bij kunstschaatsen. Op 7 en 8 april heb ik mijn küren mogen schaatsen tijdens de Egna Spring Trophy en hiermee het wedstrijdseizoen afgesloten.  De komende maanden ga ik hard werken aan mijn sprongen en pirouettes, er wordt een nieuwe korte kür gemaakt. Genoeg te doen! Om mezelf verder te ontwikkelen en te verbeteren, met de hoop op een mogelijk deelname Junior Grandprix, welke starten eind augustus 2022, zou ik graag de komende zomerperiode een aantal buitenlandse trainingen / stages doen, maar om dit te betalen heb ik uw hulp nodig. Helpt u mij mee op weg naar de Junior Grandprix?

Bedankt voor de support!
Jolanda Vos

Steun Jolanda Vos op weg naar Junior Grandprix

13

Donateur(s)

€ 1260

Gedoneerd

140

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Jolanda Vos, 16 jaar en ik woon in Sprang-Capelle. Ik wil u de passie en liefde die ik heb voor het kunstschaatsen laten voelen en meegev ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Ina Spuijbroek € 10
A.J. Vos € 100 Veel succes en doe de groeten aan je vader !
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000 Beste Jolanda, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Carmen Schalken € 25 Succes namens familie schalken
John Verhoeven € 25 Succes
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.

 
 

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com