Skip to main content

Jolanda Vos
Steun Nederlands Kampioen Jolanda Vos op weg naar Junior Grandprix

Schaatsen - Kunstrijden
Jolanda Vos heeft in totaal
€ 2562 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 758
  Jolanda Vos
  Sprang-Capelle
  Noord-Brabant
  Latvia Trophy dec-2022 7th place of 24 and Personal Best, Bavarian Open feb-2023 2nd place, Dutch Champion Junior Ladies 2023

Campagne statistieken

€ 50
1.43%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 50
Dag (en) verstreken
42
Dag(en) te gaan
128
Doelbedrag
€ 3500

Crowdfunding Campagne voor Jolanda Vos | Mijn naam is Jolanda Vos, net 18 jaar geworden en woonachtig in Sprang-Capelle. Vorig seizoen ben ik Nederlands Kampioen Junior....

Mijn naam is Jolanda Vos, net 18 jaar geworden en woonachtig in Sprang-Capelle. Vorig seizoen ben ik Nederlands Kampioen Junioren dames 2023 geworden tijdens de Challenge Cup eind februari 2023 en had de ambitie om het nieuwe seizoen 2023/2024 te starten met een Junior Grandprix, mezelf te plaatsen voor het Junior Wereldkampioenschap en een start te maken in de categorie Senioren.

Maar dat liep toch even anders!

Op 4 mei tijdens mijn training in Finland krijg ik bij een val een zware blessure aan mijn enkel. Resultaat: drie maanden geen ijs, alleen revalidatie.

Eind juli terug op het ijs en ondanks een korte en moeizame periode van voorbereiding toch deel kunnen nemen aan de Junior Grandprix in Budapest. Wat een bijzondere ervaring!

Met een enkel die duidelijk nog niet volledig hersteld is, ga ik mijn seizoen verder in. De punten voor deelname NK 2024 heb ik in ieder geval behaald. Ik besef dat ik nog een lange weg te gaan heb voordat ik op mijn oude niveau terug ben en dat frustreert enorm. Mijn team,  coaches Jorik Hendrickx, Adam Solya, Michelle Couwenberg en teamgenoten Loena (Europees Kampioene), Angel en Meagan ben ik enorm dankbaar dat zij mij allemaal door deze moeilijke periode heen hebben geholpen. Ook mijn fysiotherapeuten tijdens mijn revalidatietraject ben ik enorm dankbaar.

En dan eindelijk, bij de Nederlandse selectiewedstrijd in Heerenveen 16-17 december 2023, heb ik mijn zelfvertrouwen en het vertrouwen in mijn enkel terug en vanaf hier gaat het voorwaarts. Tijdens de Helena Cup in Belgrado, Servië op 5 en 6 januari 2024 verbeter ik opnieuw mijn punten van dit seizoen en behaal een 9e plaats bij een groep van 36 deelneemsters. De stijgende lijn heb ik door te kunnen zetten bij mijn ISU wedstrijd in Oberstdorf, Duitsland met een mooie 6e plaats en hoogste score van dit seizoen en deze score hoop ik natuurlijk weer te verbeteren tijdens het Nederlands Kampioenschap / de Challenge Cup eind februari.

Na het NK worden nieuwe küren gemaakt en er staan een aantal internationale trainingsstages op de planning en uiteraard hoop ik opnieuw op een deelname aan de Junior Grandprix 2024.

Omdat mijn ouders bijna alles zelf betalen, zoals de trainingen, ijshuur, kleding, schaatsen, wedstrijden en reiskosten, wil ik heel graag ook mijn steentje bijdragen in de kosten van de buitenlandse stages.

Helpt u mij mee?

Bedankt voor de support!
Jolanda Vos

Steun Nederlands Kampioen Jolanda Vos op weg naar Junior Grandprix

1

Donateur(s)

€ 50

Gedoneerd

42

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Jolanda Vos, net 18 jaar geworden en woonachtig in Sprang-Capelle. Vorig seizoen ben ik Nederlands Kampioen Junioren dames 2023 geworden ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Thea van Zandwijk € 50    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!