Skip to main content
Standaard Avatar

Fenne van Haaren
Trainingsstage Rome (Eredivisie 2023)

 • Talent Profiel
  ID : 986
  Fenne van Haaren
  Schijndel
  Noord-Brabant
  NK eredivisie top 15 (2022)

6

Donateur(s)

€ 136

Gedoneerd

655

Dag (en) verstreken

€ 1450

Doelbedrag
9.38% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Hey Allemaal, Mijn naam is Fenne van Haaren. Al vanaf een jonge leeftijd ben ik dagelijks bezig met topsport! Turnen is namelijk mijn lust en mijn leven. Ook komend jaar mag ik weer in de top van Nederland turnen. Ik turn namelijk op Eredivisie niveau bij het Nederlands turncentrum TopturnenZuid in Den Bosch. Gemiddeld train ik dan ook ongeveer 25 tot 28 uur in de week. Dan heb ik het natuurlijk nog niet gehad over de wedstrijden in zowel binnen als buitenland en de trainingsstages. In januari Lees het hele verhaal

Hey Allemaal,

Mijn naam is Fenne van Haaren. Al vanaf een jonge leeftijd ben ik dagelijks bezig met topsport! Turnen is namelijk mijn lust en mijn leven. Ook komend jaar mag ik weer in de top van Nederland turnen. Ik turn namelijk op Eredivisie niveau bij het Nederlands turncentrum TopturnenZuid in Den Bosch.

Gemiddeld train ik dan ook ongeveer 25 tot 28 uur in de week. Dan heb ik het natuurlijk nog niet gehad over de wedstrijden in zowel binnen als buitenland en de trainingsstages. In januari hebben we een trainingsstage in Rome.

Naast het trainen de trainingsstages en de wedstrijden zit ik op het Rodenborch. Dit is een Topsport school waar ik momenteel in het examen jaar van de Mavo zit. Het combineren van school en turnen is niet makkelijk maar ik ben een harde werker en een echte doorzetter.

NU HEB IK JOU HULP NODIG!

Ik krijg namelijk onderanderen de kans om op trainingsstage naar Rome te gaan. Maar dit kost ook heel veel geld. De contributiekosten voor turnen zijn hoog als je zoveel uur in de week traint. Buiten stages en wedstrijden maakt dat het op dit moment niet makkelijk. Hier bestaan geen extra ondersteunende potjes voor buiten jullie hulp. Daarom vraag ik jullie nu om steun zodat ik naar deze stage kan en me zo goed mogelijk kan voorbereiden op het NK van 2023.

Wil jij mij helpen mijn droom te verwezenlijken? Dan zou ik heel erg dankbaar zijn. Elk bedrag is meegenomen groot of klein.

Alvast super bedankt!

Groetjes Fenne

Sponseren kan ook op Factuur u kunt dan mailen naar:

(onderwerp:Rome NK 2023)

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Sevda Deniz € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Carolien Buijze € 10 € 13 iDEAL via Mollie
  Nico van Haaren € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Melanie Hoogvliet € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 50 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen