Skip to main content

HinHorst Sailing
Vera en Jorien doen mee aan missie 1voor100

Zeilen
HinHorst Sailing heeft in totaal
€ 10204 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 666
  HinHorst Sailing
  Haarlem
  Zeilen
  Noord-Holland
  12e op de Youth World Championships 2022 in Scheveningen, 2e bij de United4 in Workum 2022, 1e bij de United4 in Medemblik 2022
  https://www.hinhorstsailing.nl/

Campagne statistieken

€ 840
14.00%
Donateur(s)
6
Gedoneerd
€ 840
Dag (en) verstreken
193
Dag(en) te gaan
43
Doelbedrag
€ 6000

Crowdfunding Campagne voor HinHorst Sailing | Lieve allemaal, Wij gaan weer terug de schoolbanken in! Samen met het Yvonne van Gennip Talentfonds doen wij in 2024 mee ....

Lieve allemaal,

Wij gaan weer terug de schoolbanken in! Samen met het Yvonne van Gennip Talentfonds doen wij in 2024 mee aan Missie 1voor100. Dit is een project om jonge kinden aan het sporten te krijgen. Het houdt in dat we op basisscholen langs zullen gaan om te vertellen over onze sport, en ze te enthousiasmeren om zelf ook eens in beweging te komen.

Wij weten als geen ander hoe gelukkig je kan worden van een gezonde levensstijl, en hoeveel energie je kan krijgen van een sport doen die je leuk vindt. We hopen ons enthousiasme over te kunnen brengen op minstens 100 kinderen; vandaar de naam missie 1voor100! We zullen de optimist, een klein eenmansbootje voor de jeugd, mee de klas in nemen en ze een voorproefje geven aan het zeilen. We hopen hiermee het stapje naar een proefles, zeilkamp of een hele andere sport wat kleiner te maken.

Het Yvonne van Gennip Talentfons steunt ons met dit initiatief. Per kind dat wij inspireren, doneren zij 5 euro aan onze campagne. En dat helpt ons stapje voor stapje dichter bij ons grote doel: de Olympische Spelen van 2028... En we hopen dat jij ons ook wil steunen. Door te doneren op onze campagne, help je mee aan een initiatief dat de jeugd inspireerd om te sporten. Én je helpt ons, twee ontzettend gepassioneerde meiden, dichter bij onze droom.

Wie zijn wij?

Wij zijn Vera ter Horst (18) en Jorien Hin (19). We hebben elkaar gevonden in onze passie en plezier in het wedstrijdzeilen, en doen dat inmiddels al bijna 4 jaar samen op internationaal niveau. We zeilen in de 49erFX, de Olympische Klasse voor de Dames High-Performance Skiff. De 49erFX is de Formule 1 van het wedstrijdzeilen. Het is een super snelle, lichte en instabiele boot en we staan met zijn tweeën in trapeze. Soms halen we wel topsnelheden van wel 40 km/h!

We reizen de hele wereld over om hard te kunnen trainen voor ons ultieme doel: Los Angeles 2028. Momenteel zijn we het beste 49erFX-jeugdteam in Nederland, en zetten we alles op alles om elke dag een beetje beter te worden. Op dit moment is onze grootste uitdaging om de financiële middelen te vinden die onze campagne kunnen financieren. We zijn blij dat we deze samenwerking met het Yvonne van Gennip Talentfonds aangaan, maar hier alleen kunnen we het niet mee redden. Stap jij ook aan boord?

Ontzettend bedankt.

Liefs, Jorien en Vera

 

Instagram: @hinhorst_sailing

Contact:

Website: www.hinhorstsailing.com 

 

Bedankt voor de support!
HinHorst Sailing

Vera en Jorien doen mee aan missie 1voor100

6

Donateur(s)

€ 840

Gedoneerd

193

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | ZEILEN | NON-PROFIT


Lieve allemaal, Wij gaan weer terug de schoolbanken in! Samen met het Yvonne van Gennip Talentfonds doen wij in 2024 mee aan Missie 1voor100. Dit is ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Jeanneke € 25    
Jan van Ek € 50   Heel leuk gedaan Jorien, Vera. Maak ze maar lekker enthousiast. En op naar LA hè ,😉 
Anonieme donateur € 15    
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Vera en Jorien, bedankt voor jullie mooie en enthousiaste bijdrage aan Missie 1 voor 100! Veel succes met jullie zeilcarrière!  
Ronald en Tanja ter Haar € 200   Meiden, zet hem op. Dit jaar in de prijzen! Liefs Ronald en Tanja 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!