Steun de crowdfunding campagne:

Wie Helpt Chemène Naar Junior EK Turnen In München ?

Chemène Lamaitre
Wie helpt Chemène naar junior EK turnen in München ?

Gymnastiek - Turnen
 • Talent Profiel
  Chemène Lamaitre
  Haarlem
  Gymnastiek
  Noord-Holland
  4de NK sprong, 2de Christmas Cup Luxemburg

Campagne statistieken van
Chemène Lamaitre

€ 900
90.00%
Donateur(s)
36
Gedoneerd
€ 900
Dag (en) verstreken
185
Dag(en) te gaan
-4
Doelbedrag
€ 1000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Chemène Lamaitre | Ik ben Chemène Lamaitre, 14 jaar en in datgene wat ik graag doe n.l. turnen, vindt men mij ook nog eens een top talent. ....

Ik ben Chemène Lamaitre, 14 jaar en in datgene wat ik graag doe n.l. turnen, vindt men mij ook nog eens een top talent. Dat is fijn, want daardoor kan ik het beste uit mijn hobby halen. Sinds mijn zesde zit ik bij de turnselectie en doe ik mee op het hoogste niveau van Nederland. Hiervoor train ik 26 uur in de week. Dit jaar ben ik gevraagd voor de Jong Oranje Turn Selectie en kan ik mij kwalificeren voor de Jeugd Olympische spelen in Slowakije en het EK voor junioren in München. 

Naast de goede begeleiding bij mijn turnclub Bato mag ik ook stages in binnen- en buitenland volgen bij andere clubs en trainen met diverse top coaches. Hierdoor krijg ik meer inzichten in wat ik als turnster kan doen om het beste uit mezelf te halen en helpt het mij om uiteindelijk de absolute top te bereiken. Turnen is een sport waarbij je intensief moet blijven trainen om met de top mee te kunnen blijven lopen.

De kosten voor de wedstrijden in het buitenland en de stages zijn voor eigen rekening. In de kosten kan ik wel enige ondersteuning gebruiken. Het gaat mij namelijk helpen om weer dichter bij mijn droom te komen. Turnen is niet goedkoop en al de trainingsstages doen daar nog een flinke schep bovenop. 

Vind jij turnen net zo’n mooie sport als ik, dan hoop ik dat je mij zou willen sponsoren. Vervolgens hou ik je graag op de hoogte van mijn vorderingen en prestaties!

Bedankt voor de support!
Chemène Lamaitre

Wie helpt Chemène naar junior EK turnen in München ?

36

Donateur(s)

€ 900

Gedoneerd

185

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Ik ben Chemène Lamaitre, 14 jaar en in datgene wat ik graag doe n.l. turnen, vindt men mij ook nog eens een top talent. Dat is fijn, want daardoor ka ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Anonieme donateur € 25
Anne Schouten € 50 Ik ben trots op zo’n buurmeisje.
Sport in Haarlem € 50 Namens de supporters van Sport in Haarlem: veel succes met, en vooral plezier in, je carrière en op naar de top! www.sportinhaarlem.nl
Pieter Bruijn € 50 Succes!!
Freek Guit € 50 succes Chemene
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com