Skip to main content
Standaard Avatar

Chemène Lamaitre
Wie helpt Chemène naar junior EK turnen in München ?

Talentboek Haarlem
 • Talent Profiel
  ID : 809
  Chemène Lamaitre
  Haarlem
  Noord-Holland
  4de NK sprong, 2de Christmas Cup Luxemburg

36

Donateur(s)

€ 900

Gedoneerd

845

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag
90% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Ik ben Chemène Lamaitre, 14 jaar en in datgene wat ik graag doe n.l. turnen, vindt men mij ook nog eens een top talent. Dat is fijn, want daardoor kan ik het beste uit mijn hobby halen. Sinds mijn zesde zit ik bij de turnselectie en doe ik mee op het hoogste niveau van Nederland. Hiervoor train ik 26 uur in de week. Dit jaar ben ik gevraagd voor de Jong Oranje Turn Selectie en kan ik mij kwalificeren voor de Jeugd Olympische spelen in Slowakije en het EK voor junioren in München.  Naast de g Lees het hele verhaal

Ik ben Chemène Lamaitre, 14 jaar en in datgene wat ik graag doe n.l. turnen, vindt men mij ook nog eens een top talent. Dat is fijn, want daardoor kan ik het beste uit mijn hobby halen. Sinds mijn zesde zit ik bij de turnselectie en doe ik mee op het hoogste niveau van Nederland. Hiervoor train ik 26 uur in de week. Dit jaar ben ik gevraagd voor de Jong Oranje Turn Selectie en kan ik mij kwalificeren voor de Jeugd Olympische spelen in Slowakije en het EK voor junioren in München. 

Naast de goede begeleiding bij mijn turnclub Bato mag ik ook stages in binnen- en buitenland volgen bij andere clubs en trainen met diverse top coaches. Hierdoor krijg ik meer inzichten in wat ik als turnster kan doen om het beste uit mezelf te halen en helpt het mij om uiteindelijk de absolute top te bereiken. Turnen is een sport waarbij je intensief moet blijven trainen om met de top mee te kunnen blijven lopen.

De kosten voor de wedstrijden in het buitenland en de stages zijn voor eigen rekening. In de kosten kan ik wel enige ondersteuning gebruiken. Het gaat mij namelijk helpen om weer dichter bij mijn droom te komen. Turnen is niet goedkoop en al de trainingsstages doen daar nog een flinke schep bovenop. 

Vind jij turnen net zo’n mooie sport als ik, dan hoop ik dat je mij zou willen sponsoren. Vervolgens hou ik je graag op de hoogte van mijn vorderingen en prestaties!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 25 € 15 iDEAL via Mollie
  Anne Schouten € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Sport in Haarlem € 50 € 100 iDEAL via Mollie
  Pieter Bruijn € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Freek Guit € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's