Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Wout Teillers
Wout naar World University Games Chengdu 2023

Gymnastiek - Turnen
Wout Teillers heeft in totaal
€ 740 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1201
  Wout Teillers
  Heerenveen
  Friesland
  1e rekstok WaseCup 2022, 2e rekstok NK 2019, 2e meerkamp NK 2019

Campagne statistieken

€ 740
28.46%
Donateur(s)
11
Gedoneerd
€ 740
Dag (en) verstreken
380
Dag(en) te gaan
-300
Doelbedrag
€ 2600
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Wout Teillers | Ik heb mij gekwalificeerd voor de World University Games van 2023 in Chengdu, van 28 juli tot 8 augustus. Ik zal uitkomen op ....

Ik heb mij gekwalificeerd voor de World University Games van 2023 in Chengdu, van 28 juli tot 8 augustus. Ik zal uitkomen op de toestellen brug en rekstok bij het turnen heren. De World University Games is een groot multisportevenement waar studenten van over de hele wereld samen komen. De WUG is het grootste multisportevenement in de wereld naast de olympische spelen. De vorige editie van 2021 kon helaas niet doorgaan vanwege de heersende pandemie, maar nu na 2 jaar kan hij gelukkig weer plaatsvinden. Bijzonder dus dat ik daar aan mee mag doen. 

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Wout Teillers en ik ben 21 jaar. Ik turn al sinds jongs af aan, beginnend in mijn plaatselijke gym club in Oostzaan, vanaf ouder kind gym ging ik naar 1 keer per week turnen bij de kleuters, maar al gauw turnde ik dagelijks meerdere uren. Sinds mijn 14e ben ik naar Heerenveen verhuisd voor het turnen en heb ik daar eerst 3 jaar in een gastgezin gewoond. Na mijn VWO afgerond te hebben in Heerenveen, ben ik Artificial Intelligence gaan studeren aan de universiteit van Groningen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Daarnaast ben ik nog steeds dagelijks te vinden in de topsport turnhal van Heerenveen.

Dit jaar mocht ik me al laten zien in Varna Bulgarije, waar ik voor het Nederlandse team uit mocht komen op deze World Challenge Cup op mijn favoriete toestellen brug en rek. Na deze mooie ervaring krijg ik nu de kans om naar de WUG in Chengdu te gaan. 

De kosten om hier naartoe te kunnen gaan, zijn helaas hoog en daarvoor heb ik jullie steun nodig! Dus help mij om aan dit mooie evenement mee te mogen doen! Alle bijdrages worden heel erg gewaardeerd! Alvast bedankt voor jullie steun!

Bedankt voor de support!
Wout Teillers

Wout naar World University Games Chengdu 2023

11

Donateur(s)

€ 740

Gedoneerd

380

Dag (en) verstreken

€ 2600

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Ik heb mij gekwalificeerd voor de World University Games van 2023 in Chengdu, van 28 juli tot 8 augustus. Ik zal uitkomen op de toestellen brug en rek ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Meo-Voto Management € 200    
Eef & Stef € 15   Zet hem op Wout! Veel succes en plezier X Eef & Stef  
Adine & Sebas € 200   Succes in Chengdu, van ons 
Opa en oma Bente € 50    
Michelle € 20   Succes! 😁 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!