VriendenLoterij

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds ontvangt cheque van de VriendenLoterij tijdens het Goed Geld Gala 2019 uit handen van ambassadeur Irene Moors. Foto: Roy Beusker Fotografie

Steun van de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Yvonne steunt de goede-doelen-loterij als vriend.  Yvonne: "Dankzij de VriendenLoterij kan het Yvonne van Gennip Talent Fonds veel talenten helpen die anders door onvoldoende financiën af moeten haken. Daar zijn wij heel blij mee. Talent mag immers niet verloren gaan om financiële redenen."

Speel mee met de VriendenLoterij Bingo en steun het Yvonne van Gennip Talent Fonds

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk. 
 
Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Daarbij hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Inmiddels spelen 650.000 deelnemers mee voor 46 goede doelen en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 969 miljoen euro aan goede doelen geschonken. 

Speel mee voor het Yvonne van Gennip Talent Fonds >> 

 

Lees meer over Yvonne als vriend van de loterij op de website vande VriendenLoterij. Of nog beter, speel mee met de VriendenLoterij Bingo en steun het fonds.

Uitreiking cheques

Op 27 mei ontvingen op het hoofdkantoor van de VriendenLoterij 40 talenten uit verschillende takken van sport een bijdrage uit het Yvonne van Gennip Talent Fonds, dat hiervoor € 29.250 beschikbaar stelde. Lees meer over deze uitreiking >>