Skip to main content

Schenken of nalaten

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds beschikt over een ANBI status. Dit kan belastingvoordelen met zich mee brengen voor de schenker.

Schenken

Bij schenken is er een onderscheid tussen een gewone- en een periodieke gift. Kijk hiervoor op de website van de belastingdienst. Periodieke giften mag u helemaal aftrekken. Aan gewone giften zijn voorwaarden verbonden.

Met een periodieke gift steun je het Yvonne van Gennip Talent Fonds met belastingvoordeel. Je schenkt jaarlijks één vast bedrag over een periode van minimaal vijf jaar. Jouw gift is volledig aftrekbaar van de belasting. Je kunt ervoor kiezen je fiscale voordeel als extra steun ook aan YVGTF te schenken. Zo steun je nog meer sporttalent!

Wil je ons steunen met een periodieke gift? Klik hier om het formulier te downloaden.

Je kunt het formulier uitprinten, invullen en per post versturen naar:

Stichting Yvonne van Gennip Talent Fonds
Olympisch Stadion 14 
1076 DE Amsterdam

Je kunt het formulier ook invullen en naar ons mailen. Dit kan naar 

.

Je ontvangt van ons een ondertekend exemplaar retour per post of e-mail.

Heeft u verder nog vragen of nadere informatie nodig?
Neem contact met ons op. 

Nalaten

Je nalatenschap kan een groot verschil maken. Je kunt het Yvonne van Gennip Talent Fonds als erfgenaam of via een legaat in je testament laten opnemen. Bij het op laten nemen als erfgenaam deelt Yvonne van Gennip Talent Fonds de erfenis met overige erfgenamen na aftrek van alle kosten. Door een legaat in het testament op te nemen kun je een percentage of een vast bedrag uit de erfenis nalaten aan YVGTF. Het Fonds is in beide gevallen hierover geen successierecht verschuldigd.

Heeft u verder nog vragen? Neem contact met ons op via . Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om de mogelijkheden nader toe te lichten.

Heeft u nog Vragen?

Doneer direct aan het fonds