Skip to main content

Word Partner of Vriend
van talent 

En draag bij aan het goud van de toekomst

Wil je structureel bijdragen aan de ondersteuning van talent? Word dan partner of vriend van het Talent Fonds. 


Word Partner

van talent

Als partner van het Yvonne van Gennip Talent Fonds voel je je betrokken bij talentontwikkeling. Je levert een structurele bijdrage aan de ondersteuning van talent. Dat kan zowel financieel als facilitair. Met iedere partner gaan wij een persoonlijk gesprek aan om de wensen en mogelijkheden met elkaar te bespreken. Geef talent een kans en verbind je nu als partner aan het Yvonne van Gennip Talent Fonds.


Word Vriend

van talent

Als vriend van het Yvonne van Gennip Talent Fonds draag je, met een jaarlijkse donatie, bij aan de ontwikkeling en ondersteuning van jong sporttalent in Nederland. Hieronder staan de donatiemogelijkheden aangegeven om als vriend bij te dragen aan het fonds. Je wordt automatisch doorgestuurd naar een digitaal formulier, waar je jouw gegevens kan achterlaten. Wij maken dan een factuur die je in de administratie kan noteren als 'gift' dankzij onze ANBI status.

Een mooie win-win situatie.

Zilveren vriend

Voor €250,- per jaar ben je een zilveren vriend van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Je geeft hierbij talenten een extra steuntje in de rug. Help jij talent van zilver naar goud? 

Gouden Vriend

Voor €500,- per jaar ben je gouden vriend van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Je geeft hierbij talenten een extra steuntje in de rug. Word jij partner van het GOUD van de toekomst? 

Bronzen Vriend

Voor €100,- per jaar ben je een bronzen vriend van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Je geeft hierbij talenten een extra steuntje in de rug. Help jij talent van brons naar goud? 

Platinum Vriend

Voor €1000,- of meer ben je een platinum vriend van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Je geeft hierbij meerdere talenten een extra steuntje in de rug in hun gezamenlijke route naar succes. Wil jij nét even wat meer betekenen? Ga dan voor de allerhoogste trede! 

Eenmalig doneren?

Liever een eenmalige donatie doen? Ook dat kan! Klik op onderstaande button.