Skip to main content

Doneer
voor talent

Uw donatie aan het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Uw donatie is goud waard


Nederland is rijk aan veel sporttalenten. Niet ieder gezin beschikt echter over de financiële mogelijkheden om het talent van een kind verder te ontwikkelen. Om deze kinderen te ondersteunen heeft, drievoudig olympisch schaatskampioene, Yvonne van Gennip haar eigen Talent Fonds opgericht.

Reiskosten, de juiste voeding, medische zorg, materiaal, trainingsstages; het kost een hoop geld. Dat is niet altijd op te brengen door ouders en ook sponsoring of financiële ondersteuning ontbreekt vaak. Daardoor haken kinderen noodgedwongen af en gaat veel talent onnodig verloren.

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds probeert dat te voorkomen. "Iedereen moet zo veel mogelijk geholpen worden om zijn of haar doel te bereiken. Daarom ben ik blij dat ik kinderen op deze manier een duwtje in de goede richting kan geven", aldus de schaatskoningin van de Olympische Spelen van Calgary in 1988. Haar eigen sportgeluk gunt zij ook de jeugdige talenten van nu.

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is in 2016 opgericht. Het fonds wil zich verder professionaliseren, eigen fondsenwerving op gang brengen en de naamsbekendheid vergroten. Dit alles om, uiteindelijk jaarlijks, zo veel mogelijk talentvolle sporters te kunnen ondersteunen en kinderen met ambities binnenboord te houden. Zo kunnen wij hen de kans geven hun grote droom na te jagen.

Direct Doneren

Met je donatie aan het Yvonne van Gennip Talent Fonds draag je bij aan de ontwikkeling en ondersteuning van jong sporttalent in Nederland. 

Let op, u doneert hiermee aan het fonds. Wilt u op een specifiek talent doneren die bij ons een crowdfunding campagne heeft lopen zoek dan het talent op het crowdfundingplatform Talentboek