Skip to main content

Mart de Lijster
op weg naar de top

Tennis
Mart de Lijster heeft in totaal
€ 698 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1068
  Mart de Lijster
  Dieren
  Gelderland
  Halve Finale NOJK en 3e op de Nadal academy

Campagne statistieken

€ 500
16.67%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
31
Dag(en) te gaan
39
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Mart de Lijster | Mijn naam is Mart de Lijster en ik ben 19 jaar oud. Ik tennis al vanaf mijn 4e en wil graag prof worden. Ik ben afgestudeer....

Mijn naam is Mart de Lijster en ik ben 19 jaar oud. Ik tennis al vanaf mijn 4e en wil graag prof worden. Ik ben afgestudeerd aan de Young Talent Academy in Nijmegen. Ik tennis 25 uur in de week en daarnaast heb ik mijn tennis licentie gehaald en geef ik tennislessen om mijn eigen trainingen te kunnen financieren. Ook werk ik voor toppers-bij-jou-op-school waar ik workshops en lezingen geef aan basisscholen en voortgezet onderwijs. Mijn droom is om professioneel tennisser te worden. Maar om mijn droom waar te kunnen maken moet ik meer internationale toernooien spelen en trainingen volgen. Helaas verdien ik op dit moment niet genoeg om mijn droom te verwezenlijken. Mijn plan is om eind 2024 de eerste stappen te zetten in het professionele tenniscircuit. Mijn doel/plan is om in november een paar weken naar Egypte te gaan om daar Futures te spelen en zo toe te treden tot de professionele tenniswereld. De Futures zijn de eerste stap, daarna komen de Challangers, de ATP’s en tenslotte de Grandslams: US Open, Wimbledon, Australian Open en Roland Garros. 

Tennis is een dure sport en het is lastig om aan sponsoren te komen. Mijn ouders betaalden tot nu toe al mijn lessen, toernooien en uitrusting en reisden met mij mee naar toernooien. Nu ik zover ben dat ik vaker en voor grotere toernooien naar het buitenland moet, worden de kosten te hoog. Daarom wil ik u vragen om mij te helpen doormiddel van donaties. Alvast super bedankt voor uw steun!

Bedankt voor de support!
Mart de Lijster

op weg naar de top

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

31

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Mijn naam is Mart de Lijster en ik ben 19 jaar oud. Ik tennis al vanaf mijn 4e en wil graag prof worden. Ik ben afgestudeerd aan de Young Talent Acade ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Mart, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! Veel succes met je tenniscarrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!