Skip to main content
Standaard Avatar

Adrian Nagy
Adrian N. naar Iame Series Benelux

 • Talent Profiel
  ID : 1219
  Adrian Nagy
  Nieuwegein
  Utrecht
  16e plaats van de 25 rijders in het GK4 (Benelux) kampioenschap, tijdens de eerste race in de karting schakel klasse van 2023.

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

385

Dag (en) verstreken

€ 1800

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | AUTOSPORT - KART | NON-PROFIT


Leuk dat u interesse heeft in mijn campagne. Ik ben Adrian Nagy, ik ben heel erg actief in karting. In het begin (al bijna 3 jaar geleden) heb ik in de Honda 9PK gereden. Daarna ben ik overgestapt naar de X30 junior en daarna de X30 senior klasse. Allemaal tijdens clubwedstrijden en de GK4 Kart Series van het jaar 2021 en 22. Ik rijd vanaf dit jaar in de Schakelklasse, het summum van de kartsport, in de GK4 en Iame Series Benelux. Als u in gesprek wilt, zullen we u graag persoonlijk van de nod Lees het hele verhaal

Leuk dat u interesse heeft in mijn campagne.

Ik ben Adrian Nagy, ik ben heel erg actief in karting. In het begin (al bijna 3 jaar geleden) heb ik in de Honda 9PK gereden. Daarna ben ik overgestapt naar de X30 junior en daarna de X30 senior klasse. Allemaal tijdens clubwedstrijden en de GK4 Kart Series van het jaar 2021 en 22. Ik rijd vanaf dit jaar in de Schakelklasse, het summum van de kartsport, in de GK4 en Iame Series Benelux.

Als u in gesprek wilt, zullen we u graag persoonlijk van de nodige informatie voorzien en gerezen vragen beantwoorden.

 

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!