Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Kjell Post
Wil jij Kjell Post ook helpen naar het super WK BMX in Glasgow in 2023?

Wielrennen - BMX
Kjell Post heeft in totaal
€ 360 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 914
  Kjell Post
  Berkel en Rodenrijs
  Zuid-Holland
  2e Europees kampioenschap boys 11 jr - 2022, 2e Nederlands kampioenschap boys 11 jr - 2022, 1e Nederlands kampioenschap Pumptrack boys 11-12jr - 2022, 2e Nederlands kampioenschap boys 10 jr - 2021

Campagne statistieken

€ 360
18.00%
Donateur(s)
5
Gedoneerd
€ 360
Dag (en) verstreken
705
Dag(en) te gaan
-574
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Kjell Post | Hoi, ik ben Kjell, 11 jr, fanatiek bmx-racer en ik heb een droom. Mijn ouders noemen het inmiddels een uit de hand gelopen hobby....

Hoi, ik ben Kjell, 11 jr, fanatiek bmx-racer en ik heb een droom. Mijn ouders noemen het inmiddels een uit de hand gelopen hobby. Ik wil namelijk graag de beste van Nederland worden in mijn leeftijdscategorie en een finale plaats halen op het WK BMX in 2023 in Schotland. Natuurlijk wil ik ook tot de besten blijven horen de komende jaren en heb ik daar veel voor over. Volgend jaar ga ik naar de middelbare school en zal ik dus ook een school kiezen die goed te combineren is met mijn sport. 

Al van jongs af aan ben ik een fiets fanaat. Als 2 jarige fietste ik al op mijn 12" fietsje door de straat en als 3 jarige reed ik op datzelfde fietsje trapjes af. Fietsen zit dus wel in mijn bloed. Toen ik 7 jaar was, mocht ik meedoen met een proefles BMX en vanaf les 1 was ik verkocht. Sindsdien train ik elke week op de bmx baan in Zoetermeer en rijd ik regelmatig wedstrijden, zowel regionaal, landelijk als ook internationaal

In juli ben ik voor de derde keer op rij 2e geworden op het NK. Hier ben ik uiteraard trots op, maar ik wil graag nr 1 worden. Ook ben ik 2e geworden op het EK in Dessel (België). Voor mij het absolute hoogtepunt tot nu toe. Ik heb er veel voor over om nog beter te worden. Zo zal ik meer moeten trainen, explosieve trainingen moeten doen en vooral ook meer specifieke, technische trainingen moeten doen  Dit betekent dat ik vaker verder van huis moet gaan trainen. Ook zal ik meer internationale wedstrijden gaan fietsen om ervaring op te doen en om met sterke tegenstanders te fietsen. Deze wedstrijden zijn o.a. in Duitsland, België, Engeland, Frankrijk en Italië. 

Om mijn droom mogelijk te maken, steunen mijn ouders mij waar zij kunnen. Ze rijden mij naar de training en wedstrijden en zorgen ervoor dat mijn fiets in orde is. Willen jullie mij ook helpen mijn droom te verwezenlijken? Dat zou ik echt heel gaaf vinden. Een (kleine) financiële bijdrage zou zeer welkom zijn. Mijn ouders zullen uiteraard verstandig omgaan met uw financiële bijdrage. Het zal gebruikt worden voor de trainingen, inschrijfkosten voor wedstrijden, evt. overnachting bij meerdaagse wedstrijden in het buitenland, of wanneer nodig nieuwe bmx kleding en onderhoud aan mijn fiets. 

Uiteraard geldt: Alle beetjes helpen - want ook heb ik regelmatig een setje nieuwe handschoenen nodig, een nieuw binnenbandje of nieuwe grips op mijn stuur.

Uiteraard zijn grotere donaties ook welkom. Als dank vermeld ik je graag in mijn wedstrijdverslagen op Instagram.  Je kunt mij volgen op: 

www.instagram.com/kjell_post_bmx_e2

www.tiktok.com/kjellpost_e2

Wil je mij met een groter bedrag sponsoren, dan is er de mogelijkheid voor reclame op mijn bmx kleding. Neem hiervoor contact op met mijn vader Peter Post via social media of via de mail:

Wil je mij een keer in actie zien? Dan kan dat natuurlijk. Neem ook hiervoor contact op met mijn vader en dan bekijken we mijn wedstrijdkalender. 

Voor nu, dankjewel alvast voor het lezen van mijn talentprofiel!

 

 

Bedankt voor de support!
Kjell Post

Wil jij Kjell Post ook helpen naar het super WK BMX in Glasgow in 2023?

5

Donateur(s)

€ 360

Gedoneerd

705

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - BMX | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Kjell, 11 jr, fanatiek bmx-racer en ik heb een droom. Mijn ouders noemen het inmiddels een uit de hand gelopen hobby. Ik wil namelijk graa ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Alexander van der Pol € 25   Succes Kjell en vooral veel plezier! 
Anthura B.V. € 250   Heel veel succes met het waarmaken van jouw droom en wellicht haal jij ooit, net als Yvonne van Gennip, een olympische medaille! 
Ton D € 10   Zettumop! 
Felice Augustinus € 25   Die droom ga jij vast en zeker bereiken Kjell. Hee veel succes!! 
Leon Veefkind € 50   Succes! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!