Skip to main content
Standaard Avatar

Bas van Bilzem
Bas van Bilzem op weg naar EK, WK en EYOF judo.

 • Talent Profiel
  ID : 1055
  Bas van Bilzem
  apeldoorn
  Gelderland
  1e nk teams.
  https://judoinside.com/judoka/152675/Bas_Van_Bilzem/judo-results

33

Donateur(s)

€ 900

Gedoneerd

546

Dag (en) verstreken

€ 2400

Doelbedrag
37.5% Gefinancieerd

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Mijn naam is Bas van Bilzem en ik ben 16 jaar oud en ik ben Judoka. Ik judo al sinds mijn vierde. Ik ben begonnen met judo bij Sakura in Apeldoorn. Tegenwoordig judo ik bij judoteam Bijsterbosch in Heerde. Sinds mijn elfde doe ik aan topsport. Mijn ultieme doel en droom is alles winnen! Ik heb mijn middelbare school gedaan op het Centrum voor Sport en Educatie (CSE) in Zwolle, dit is een middelbare school speciaal voor topsporters. Ik heb hier in vier jaar tijd mijn MAVO diploma behaalt. Nu Lees het hele verhaal

Mijn naam is Bas van Bilzem en ik ben 16 jaar oud en ik ben Judoka.

Ik judo al sinds mijn vierde. Ik ben begonnen met judo bij Sakura in Apeldoorn. Tegenwoordig judo ik bij judoteam Bijsterbosch in Heerde.

Sinds mijn elfde doe ik aan topsport. Mijn ultieme doel en droom is alles winnen!

Ik heb mijn middelbare school gedaan op het Centrum voor Sport en Educatie (CSE) in Zwolle, dit is een middelbare school speciaal voor topsporters. Ik heb hier in vier jaar tijd mijn MAVO diploma behaalt.

Nu volg ik de MBO opleiding Sport en Bewegen op het Landstede in Zwolle. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding en het gaat goed.

Met mijn Judo op topniveau gaat het heel erg goed.

Ik heb in 2022 aan diverse nationale en internationale toernooien deelgenomen en zeer regelmatig het podium behaalt. In Nederland heb ik meegedaan aan twee meetmomenten voor de Nederlandse cadet selectie, deze waren het Adidas Internationaal Residentie Toernooi in Den Haag en het Open Twents Judo Kampioenschap in Enschede. Hier heb ik respectievelijk de derde en de eerste plaats behaald.

Deze prestatie heeft ertoe geleid dat ik geselecteerd ben door Nederlandse Judo Bond (JBN) om deel te gaan nemen aan European Cadet Championships (ECC). Op deze ECC’s kan ik mij plaatsen voor drie eind toernooien, het Europees Kampioenschap (EK), het Wereld Kampioenschap (WK) en het Europees Jeugd Olympisch festival (EYOF).

De drie ECC’s waaraan ik ga deelnemen zijn:

 • February 18-19 FUENGIROLA CADET EUROPEAN CUP 2023 SPAIN, FUENGIROLA
 • March 11-12 ZAGREB CADET EUROPEAN CUP 2023 CROATIA, ZAGREB
 • April 22-23 STRASBOURG CADET EUROPEAN CUP 2023 FRANCE, STRASBOURG

Mocht ik een eindtoernooi halen, dan wordt alles vergoed vanuit de Nederlandse Judo Bond, maar tot die tijd is het zo dat de sporter alles zelf moet bekostigen.

Dat betekend inschrijvingen voor de toernooien, vliegtickets, hotels en alles wat je nodig hebt om je sport te kunnen uitvoeren op dit niveau. Al met al een grote kostenpost, die voor de eerste drie toernooien neer komt op €2400.

Daarom heb ik jullie support hard nodig als sponsor.

Willen jullie mij op weg helpen naar de top?

 

Dank je wel, Bas van Bilzem.

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Yvonne en Jan van Bilzem € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Linda Schouten-van bilzem € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Astrid Tubben € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Silvia Rutte € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Albert Alles € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!