Skip to main content
Standaard Avatar

Gerro Soleana
Baseball Dream Aruba 2024

 • Talent Profiel
  ID : 1053
  Gerro Soleana
  Alkmaar
  Noord-Holland
  Meerdere malen NK Little League met Team Noord-Holland, Selectie Amsterdam Diamonds Academy, Selectie Future Star Academy Travel Teams

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

17

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | BASEBALL | NON-PROFIT


Ik mag honkballen op Aruba!! Hoi, mijn naam is Gerro Soleana en ik ben honkballer. Ik ben 15 jaar en woon in Alkmaar met mijn moeder, stiefvader, zus en 3 poezen en ga ook in Alkmaar naar school. Ik ben op mijn 8e begonnen met honkbal (baseball), bij the Herons in Heerhugowaard. Ik wil zover komen als ik kan! Sinds 2023 speel ik bij de Amsterdam Diamonds Baseball Academy, 1 van de 4 erkende topsport honkbal academies in NL. Hiermee train ik 4 maal per week 2 uur en spelen we op zaterdag 2 w Lees het hele verhaal

Ik mag honkballen op Aruba!!

Hoi, mijn naam is Gerro Soleana en ik ben honkballer. Ik ben 15 jaar en woon in Alkmaar met mijn moeder, stiefvader, zus en 3 poezen en ga ook in Alkmaar naar school. Ik ben op mijn 8e begonnen met honkbal (baseball), bij the Herons in Heerhugowaard. Ik wil zover komen als ik kan! 
Sinds 2023 speel ik bij de Amsterdam Diamonds Baseball Academy, 1 van de 4 erkende topsport honkbal academies in NL. Hiermee train ik 4 maal per week 2 uur en spelen we op zaterdag 2 wedstrijden.
Ook speel ik met Future Star Baseball Academy extra toernooien in Nederland én internationaal, waar we ook extra voor trainen in Capelle a/d IJssel. FSBA is de grootste onafhankelijke baseball academy van NL.
Mijn ultieme droom is om ooit in Amerika op een college te mogen spelen en daarna professioneel honkballer te worden en natuurlijk om voor Nederland uit te komen op de grootste toernooien. 

Baseball in Paradise - Aruba 2024: Na een goede try-out ben ik geselecteerd voor het U16 Europe team van Future Star Baseball Academy, een selectie van spelers uit NL, Duitsland, Italië en Oostenrijk.
Van 7 tot 12 oktober spelen wij hier minimaal 6 wedstrijden tegen de beste spelers vanuit de hele wereld! Aruba, Curaçao, Mexico, USA en meer. Dit is het grootste internationale jeugdtoernooi van de Cariben, die ook in grote belangstelling staat van scouts van de profclubs uit de Amerikaanse Major League Baseball (MLB) en Colleges. Er spelen verschillende leeftijdscategorieën, waarbij U16 vaak de meest interessante is om spelers ‘te zien en te volgen’. De Cariben staan bekend om het zeer hoge niveau jeugdhonkbal, vandaar dat dit dé plek is om uit te blinken en mij te meten aan de beste spelers van mijn leeftijd. Ook is het hier mogelijk om mee te doen met een ‘showcase’, een soort try-out voor de aanwezige scouts.

Sponsors:
Honkbal is in NL al een vrij dure sport, maar reizen is nog veel duurder. We vertrekken iets eerder om te wennen en te trainen.
De tickets naar Aruba zijn voor eigen kosten.
Future Star Academy biedt een volledig pakket aan (zonder vliegticket) voor €1.057,-
Toernooi-fee, Trainingen en oefenwedstrijden in NL en trainingen op Aruba, verblijf incl. 3 maaltijden per dag en security, 2 ervaren coaches, vervoer op Aruba, teamuitjes, materialen, kledingpakket.

Samen zal dit uitkomen op een totaalbedrag tussen de €2.200 en €2.500 en hiervoor zoek ik sponsors.

Wilt u mij helpen deze reis te maken?

In NL is er helaas weinig aandacht voor onze sport, maar ons koninkrijk hoort bij de top van de wereld. 
My Way to the Top!!

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!