Skip to main content

Nadia Choukri
De prestigieuze Peter Gade

Badminton
Nadia Choukri heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1464
  Nadia Choukri
  Arnhem
  Gelderland
  2023 Nederlands kampioen dames singel

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
12
Dag(en) te gaan
66
Doelbedrag
€ 4000

Crowdfunding Campagne voor Nadia Choukri | Hallo allemaal, Ik ben Nadia Choukri, internationaal topsportbadmintonspeler en trots Nederlands kampioen van 2023. Na een ....

Hallo allemaal,

Ik ben Nadia Choukri, internationaal topsportbadmintonspeler en trots Nederlands kampioen van 2023. Na een jaar van overwinningen, maar ook van twee grote blessures, sta ik sinds kort weer op de baan en heb ik de eer om deel te nemen aan het Europees Kampioenschap voor landen.

Na dit evenement wil ik me volledig focussen op mijn fysieke en technische ontwikkeling, met als uiteindelijk doel om mij te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap in 2025 in Parijs. Om deze ambitie te realiseren, heb ik besloten om te trainen bij de gerenommeerde Peter Gade Academy in Denemarken.

Denemarken staat bekend als de ideale plek in Europa om te trainen, aangezien het land het beste van Europa combineert met het niveau van de Aziatische wereldtop. Het wordt beschouwd als het Mekka van het Europese badminton, waar spelers van over de hele wereld bij de Peter Gade Academy komen om zich verder te ontwikkelen.

Echter, er is nog een uitdaging die ik met jullie hulp hoop te overwinnen. De kosten voor mijn vervoer, vliegtickets, verblijf in Kopenhagen, deelname aan internationale toernooien en een sportschoolabonnement moeten namelijk door mijzelf bekostigd worden. Daarom vraag ik om jullie hulp in de vorm van een donatie.

Elke donatie, hoe klein ook, draagt bij aan mijn reis naar het hoogste niveau als topsportbadmintonspeler.

Wil jij mij helpen bij het verwezenlijken van mijn droom?

Dank jullie wel! :)

 

Instagram: nadia.choukri.x

LinkedIN: Nadia Choukri

Bedankt voor de support!
Nadia Choukri

De prestigieuze Peter Gade

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

12

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Ik ben Nadia Choukri, internationaal topsportbadmintonspeler en trots Nederlands kampioen van 2023. Na een jaar van overwinningen, m ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!