Skip to main content

Daniel Giacon
De reis naar Parijs van Daniël Giacon

Schermen - Floret
Daniel Giacon heeft in totaal
€ 5950 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 647
  Daniel Giacon
  Aalsmeer
  Noord-Holland
  Brons op EJK 2018 bij U20 (individueel), 3-voudig Nederlands Kampioen individueel, meervoudig Nederlands jeugdkampioen en meervoudig Nederlands kampioen met clubteam, 3e plaats op wereldbeker Belgrado (april 2022)
  www.danielgiacon.nl

Campagne statistieken

€ 3250
65.00%
Donateur(s)
18
Gedoneerd
€ 3250
Dag (en) verstreken
910
Dag(en) te gaan
-675
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Daniel Giacon | Hallo, ik ben Daniël Giacon. Ik ben 21 jaar en beoefen de mooiste sport die er is: floretschermen. Mijn ambitie is om als e....

Hallo, ik ben Daniël Giacon. Ik ben 21 jaar en beoefen de mooiste sport die er is: floretschermen.

Mijn ambitie is om als eerste Nederlandse floretschermer sinds jaren mee te doen aan de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Om daar te komen moet ik ranglijstpunten behalen op Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden. 

Bij het begin van seizoen 2021/22 stond ik 81e op de wereldranglijst. In de aanloop naar Parijs 2024 moet ik op zoveel mogelijk Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden schermen om mijn positie op de wereldranglijst te verbeteren.  

Er zijn 5 Wereldbekerwedstrijden en 3 Grand Prix wedstrijden per seizoen. De helft daarvan is buiten Europa: Tokio - Japan, Cairo - Egypte, Anaheim - USA en Shanghai - China. De reis- en verblijfkosten van de toernooien voor zowel mijzelf als mijn coach moet ik zelf betalen en de toernooien buiten Europa zijn voor mij niet te bekostigen. Een vlucht naar Tokio kost al ca. € 900,- p.p.

Naast mijn schermloopbaan volg ik de HBO opleiding Facility Management en ik heb dus geen inkomsten. Daarom ben ik een crowdfundingsactie op Talentboek gestart om mijn sportieve doelen te financieren.

Het liefst heb ik sponsors die mij willen bijstaan tot de Olympische Spelen in 2024, maar ook eenmalige bijdragen zijn heel erg welkom!

Help jij mij en ga je samen met mij op reis naar Parijs?

 

Bedankt voor de support!
Daniel Giacon

De reis naar Parijs van Daniël Giacon

18

Donateur(s)

€ 3250

Gedoneerd

910

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - FLORET | NON-PROFIT


Hallo, ik ben Daniël Giacon. Ik ben 21 jaar en beoefen de mooiste sport die er is: floretschermen. Mijn ambitie is om als eerste Nederlandse florets ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
No reports posted yet!