Skip to main content

Viggo Smit
DJ Virato - Live on Location

CULTUUR
Viggo Smit heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1399
  Viggo Smit
  Heemskerk
  Noord-Holland
  Gedraaid al DJ op grote evenementen zoals: Rai, Bevrijdings Festival, etc...
  https://www.djvirato.nl

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
139
Dag(en) te gaan
-51
Doelbedrag
€ 6000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Viggo Smit | Live On Location draait om muziek, kunst en cultuur. Op niet voor de hand liggende locaties wil ik live DJ-sets aanbieden en dez....

Live On Location draait om muziek, kunst en cultuur. Op niet voor de hand liggende locaties wil ik live DJ-sets aanbieden en deze op film registreren. Bijvoorbeeld midden in de bollenvelden, in een industriegebied, in de supermarkt of in het atelier van een kunstenaar of (als we gek denken) Hans Klok.   

De DJ-sets en de video’s worden uniek door de unieke settings en door mijn muziek. Als DJ breng ik graag house met analoge invloeden. Denk aan minimal techno/house in een combi van DJ-controllers met synthesizers. Daarin kan ik mijzelf als muzikant en entertainer laten zien en horen en verder ontwikkelen.

De video’s van zo’n 30 minuten worden gepresenteerd op youtube en mijn eigen website www.djvirato.nl. Korte beelden daaruit promoten de video’s op de social media platformen van mijzelf en al mijn donateurs. Hiermee bereiken we zo’n duizenden views per maand.

Voor zo’n optreden en registratie is geld nodig. Graag wil ik 4 films maken, elke film op een aparte locatie. De kosten per film bedragen 1.500. Als tegenprestatie voor je donatie bied ik bijvoorbeeld logo vermelding. Maar heb je zelf een toffe locatie en wil je deze gepromoot hebben, dan kun je als “hoofdsponsor” een eigen clip krijgen.

Bedankt voor de support!
Viggo Smit

DJ Virato - Live on Location

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

139

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | CULTUUR | NON-PROFIT


Live On Location draait om muziek, kunst en cultuur. Op niet voor de hand liggende locaties wil ik live DJ-sets aanbieden en deze op film registreren. ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.